pahalı parfüm kullananlar:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
kızlar yaa bakıyorum herkes 100 200 bin lik parfümler lkullanıyor.. allah ım hepiniz çok mu zenginsinizdelikafaduldenaah ah param olsa parfüme verdiğim paraya hiç acımam da:asigim: çok pahalı olmayan ama harika dediğiniz kokuları paylaşırsanız sevinirim

Bu sitenin üye sayısı başka kadın sitelerine bakarak o kadar fazlaki, bu kadar üyenin içinde pahalı parfüm kullanan insanların olması çok doğal.
Eğer fazla para vermek istemiyorsan d&p açık alabilirsin.
Her pahalı parfümün muadili var bu parfümlerde.
Chanel chance
Angel
Gucci rush bunlar ağır seviyorsan.
Davidoff cool water da hafif seviyorsan olabilir...

hmm hafif seviyorum ya ağırlar kalıcılık için iyi ama... bunlar ın açıklarını mı al diyorsun yoksa bunlar daha uygun olanlar mı anlamadım... allah ım açık parfüm satan yerdekiler yani bizim burada bildiklerim bi suratsız ki girip alasım gelmiyor bee..önerilerin için sağol cnm başka bildiğin ağır olmayan parfüm var mı

ben chanel chance kullanıyorum ama açığını tavsiye etmem...bana nedense açık parfümlerin hepsi aynı kokuyo gibi geliyr...
benneyaptımki

ben bi parfüm kullanıodum bi ara ıceberg efussion diye.. güzel bi kokudur nette gördüm 49 liraya satılıyor galiba deneyebilirsn...

bilmem o kadarda pahali bulmuyorum armani lancome, lacoste kullaniyorum
bazen ucuzluga düsüyor öyle aliyorum

armani code kullanıyorum biraz pahalı ama daha cok özel günlerde kullanmayı tercih ediyorum
birde cecile diva kullanıyorum kalıcı ve kokusu cok güzel hemde ucuz :lepi:

Ben bunların açıklarını alabilirsin demek istedim.
Ama açık kullanmak istemiyorsan Zaranın parfümleri var, mağazalarında satılıyor,
Çok güzel kokuyor, ama sizin orası neresi orda varmıdır zara mağazası bilmiyorum.
Birde sakın netten parfüm alma hepsi çakma, orjinal olması imkansız...

kampanyalı olunca pek de pahalı sayılmıo tatlım! örneğin ki diger ürünlere göre
daha uygun fiyatı olan bi parfüm kesfettim ben
süper ve cok etkili... kokusu süper!(paco rabanne)BlackXS... tavsiye edrim. kullanacağın süre we kalıcılığını dikkate alırsak ,digerlerinden birkactane alacagına bundan bi tane al!aynı hesap!ayrıca ben aldığımda
duş jeli, vücut kremi ve parfümü biraradaydı!

Sana katılıyorum. Parfüme 100 lerce lira vermek bana da saçma geliyor. Özellikle de bazı forumlarda hem öğrenci olduğundan hem de pek çok orjinal parfümü olduğundan bahsedenler var. Baba parasıyla böyle harcamalar yapmak bana daha da saçma geliyor.

Ben de de orjinal parfümler var hepsi hediye. Diğerlerini de d&p tarzı yerlerden aldım.

açık parfümler malesef orjinalin yerini doldurmuyor. Bargello yu öneririm sana açık parfüm için. Hafif ve güzel kokular için önerilerim şunlar
davidoff cool water
dior- jadore (yeni favorim)
avon perceive
paco rabanne- ultra violet

ben veriyorum parfüme para.. mesela çok fazla makyaj malzemesi almam bi allık bi rimel sürme bi de lipstick kullanırım.. ama parfüme verdiğim paraya acımam çok sayıda da parfümüm vardır. tercih meselesi bence. kokuya çok önem veririm ve parfümlerin yanında duş jeli, vücut losyonu olsun destekleyici ürünleri de kullanırım. en sevdiğim parfümler başta chanel coco mademoiselle, chanel chance, miss dior cherie, dkny be delicious, dior addict 2, ck one, lancome miracle vs vs diye gider.
pahalı parfümleri almanın hesaplı yolları da var ayrıca, mesela yurt dışına gidiliyorsa duty freelerden alışveriş yapmak ya da giden bir tanıdığa ısmarlamak, indirim dönemlerinde almak, veya orijinal tester ürünler satan yerleri tespit etmek gibi.
kesinlikle tercih meselesi olduğunu düşünüyorum..

Benim için de orijinal parfüm vazgeçilmezimdir. Güzel kokular beni mutlu ediyor. :1closedeyes:

100-20 lira vermeye bende kıyamıyorum, ama orjinalden de vazgeçemiyorum. Orjinal tester satan yerler var uygun fiyata 20-25 ytl gibi fiyatlar mesela Fındıkzade cuma pazarında çingene çocuklar var her hafta yeni parfümler getiriyorlar. Gayet başarılı, ben 2 sene önce keşfettim ve vazgeçemiyorum.
DP asla tavsiye etem, acaipağır kokuları var ve asla orjinale benzemiyor kokular. İlk sıktığınızda evet ama 1 saat sonra hiç güzel kokmuyor

yorumlarınız için çok teşekkürler... indirime girip girmediğimi nerden öğrenebilirim.ankara dayım ben ayrıca bildiğim orjinal parfüm satan yerler yok tekin acar dışında.

ben kıyarım aslında parfüm delisiyim ama sadece delisi olmakla yetiniyorumkafamçokkarıştı çünkü o kadar verecek param yok yazık babişimin parasına kıyamam memur sonuçta evlenince artık istediklerimi alırım inş.kaydirigubbakcemile3

tekin acar, sevil gibi parfümeriler sevgililer günü, yılbaşı gibi özel zamanlar için indirimler yapıyor zaten dergilerde vs de çıkıyor ilanları. mesela kofre olarak oldukça ucuza geliyor parfümler , yanında duş jeli ve nemlendirici de veriliyor çünkü bu dönemlerde. bu şekilde daha hesaplı alınabilir parfümler.

kofre ne demek canım yaa?? teşekkürler

bendee Escada-Signature kullanıyorumsengözlerimebaksanab çok hafif bi parfüm kesinlik herkes çok seviyo escadanın parfümlerine bakabilirsin bu açık olarak yok ama diğer parfümleri var escadanın hayatımda ilk defa geçen sene aldım bu parfümü gerçi duty freeden almış uyguna geldi baya çok memnunum bikere sabah sıkıyoum baya kalıcı giysilerimde kokusunu hissediyorum
bide paul smith-londonu öneririm çok güzel

merhaba bugün ilk günüm bende fikrimi belirteyim dedim.

escada sexi graffity ve gucci rush harika bi koku..orjinalleri 125-165 gibi ama doldurmalarrıda var

hoşgeldin canım kk ya:1hug: escada "eskada "diyemi okunuyor sorarken rezil olmayalımkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…