• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Pahalı Kremler Kinerase,Benev,La Prairie, Remergent,La mer,Replexion,Dejavu,Visifirm

• Konu Sahibi Konu Sahibi neyra
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
N

neyra

Ziyaretçi
arkadaşlar pahalı kremler kullanan yada fiyatı yüksek ama mucizevi olduğuna inandığınız çok etkili ürünleri bu başlıkta konuşalım mı?Normal kremlerden bahsetmiyorum, yüksek oranda aktif madde içeren gerçekten etkili ve güzel ürünler kullandınız mı? Ben Kinerase, Valmont,Benev,La Prairie,Replexion, Dejavu, La mer,Visifirm,Remergent ve St.Herb Nano diye bir göğüs kremi çıkmış bunlarla ilgili fikirlerinizi merak ediyorum.

pardon 2 kez yazmışım aynı markaları:utangac:silemedim de silinmiyor

valmont kil maskesi kullandım ekstra bir fark göremedim ama kuzenim la prairie göz kremi kullanıo göz çevresi çok ii

valmont kil maskesi kullandım ekstra bir fark göremedim ama kuzenim la prairie göz kremi kullanıo göz çevresi çok ii

Merhaba Gizem hanım, kac lira acaba o kremin fiyatı? Bir de hangi seri? Tam adı ne ürünün? Ben de bugün Remergent Microcurcilation Therapy göz kremi aldım,yerimseniben inşallah işe yarar :smiley-cool:sürdüm bekliyorum sanki anında gözaltı morluklarım gidecek:utangac:
artık bu ürün de işe yaramazsa naparım hiç bilmiyorum

ben kınerase kullandım yüz temizleme köpügü ve kremini almıştım fena degildi gözenekleri sıkılaştırmıştı. ama şimdi daha dogal ve bitkisel şeyler deniyorum

ben replexion aldım .ama hiç bir işe yaramadı.

bunlardan usanan yada okaar para ödemek istemeynlr nemlendirici olarak bepanthene kullanabilir.ben kullanıyorum

ben kınerase kullandım yüz temizleme köpügü ve kremini almıştım fena degildi gözenekleri sıkılaştırmıştı. ama şimdi daha dogal ve bitkisel şeyler deniyorum

kinerase ben de alacağım, göz ürünlerinin ve pepditli kreminin çok iyi olduğunu duymuştum..
Daha dogal derken nasıl bir marka?Adını duyduğunuz türkiyede olmayan organic ürünler var mı kızlar?

öyle mi? Cildiniz de bir problem var mıydı yara ve yanık izlerini geçirdiğini okumuştum başka bir sitede

bende sivilce izleri için ve kırışıklık önleyici amacıyla almıştım.kutusu büyük görünüyor .ama içinde çok az var.250ytl saymıştım bu kreme .tamamen sahtekarlık.hiç bir faydasını görmedim.

kuzenim celluler eye contour cream kullanıor32 yaşında ,5-6 senedir kullanıor ve çok memnun sürmediği günlerde farkını hissediomuş.ama yaşınıza göre almak lazım.ben 21 yaşında oldugum için clinique all about eyesla yetiniorum.ama alacak olsam eye revitalizing gel veya anti aging spf 15 olan kremini alırdım.jel morluklara iyi gelior diğeri hem güneşten hem de yaşlanmaktan koruor.ama daha erkken

herkese mrb daha yeni üye olduğum için sitenin içinde kaybolmuş durumdayım:)
ama şunu belirtmedende geçemicem...
ben tam roc'un göz için olan kremini almak üsereydim ki birden bu sitede meşhur mayalı tarifi gördüm:) birkaç gündür kullanıyorum göz altlarımda belirginleşen iki uyuz çizgi beni çileden çıkatıyordu ki bu tarif imdadıma yetişti o kadar parada saymamış oldum çünkü öle bir duruma gelmiştimki ne kadar olursa olsun alıcaktım kremleri ama şimdi o tarifi kim verdise sonsuz teşekkürler bilgilerinize....

herkese mrb daha yeni üye olduğum için sitenin içinde kaybolmuş durumdayım:)
ama şunu belirtmedende geçemicem...
ben tam roc'un göz için olan kremini almak üsereydim ki birden bu sitede meşhur mayalı tarifi gördüm:) birkaç gündür kullanıyorum göz altlarımda belirginleşen iki uyuz çizgi beni çileden çıkatıyordu ki bu tarif imdadıma yetişti o kadar parada saymamış oldum çünkü öle bir duruma gelmiştimki ne kadar olursa olsun alıcaktım kremleri ama şimdi o tarifi kim verdise sonsuz teşekkürler bilgilerinize....

merhaba o mayalı tarifi buraya da yazalım mı?Ben de sitede kaybolanlardanım da:utangac:

benim kullandığım ürünler estee lauder,clınıque,artıstry yukarıdaki ürünleri kullanmadım.kullandığım ürünlerdende çok memnumun

ben roc kullanıyorum kızlar ROC-OX+ gündüz gece ve gözaltı için.temzileme sütü ve toniğinide mutlaka kullanın faydasını göreceksiniz..hem doğal hemde bi iki hafta sonra etkilerini göreceksiniz..bide o mayalı tarifi yazın ya cidden buraya ..tşkler..

ben yine de replexion ve la mer almak istiyorum ne olursa olsun:oklava:

kinerase ben de alacağım, göz ürünlerinin ve pepditli kreminin çok iyi olduğunu duymuştum..
Daha dogal derken nasıl bir marka?Adını duyduğunuz türkiyede olmayan organic ürünler var mı kızlar?

cilt bakımına topik açtım canım . bitkisel kremler diye bi bak istersen. aktarlarda satılıyor hazır krem kutularında.

merhaba o mayalı tarifi buraya da yazalım mı?Ben de sitede kaybolanlardanım da:utangac:

slmmmmmm dün bir mayalı tariften bahsetmiştim sanırım herşeyi yasmışım bir tarifi vermemişim kusuruma bakmayın lütfen acemilik.

öncelikle şunu belirtmeliyim ben bu tarifi o pahalımı pahalı kremleri araştırırken buldum inanın hertür krem için özel araştırmalar yaptım sonuçta yüzümüze gözümüze sürces dimi o nedenle deneyin mutlaka

1 tatlı kaşığı yaş maya
2-3 damla yağsız süt (süt yarım yağlı da olabilir-ayrıca iki üç damla hiç yetmiyor ben hep biras fasla kaçırıyorum sütü)

akşamları yatmadan önce tüm göz çevrenize sürüp 20 dk bekliyorsunuz
yıkıyorsunuz.
tabi ben birkaç kereden sonra yarım saat bekletmeye başladım
çünkü süperrrrrrrrrrr

göz altı morluğu yok
kırışıklıklar farkedilir derecede azaldı (bir hafta oldu henüz)

ayrıca tüm yüzümede uygulıcam biraz daha kullanıyımda

deneyince yazarmısınız ....
arkadaşlarımda kullanıyor ve herkes memnun ama kreme o kadar para vermekten kurtulduk die sürekli bana bişeler ısmarlıyolar:)

Back
X