- Konu Sahibi cesurveguzel
Daha önceden ben de kullanıyordum acı badem sütünü ama baktım içinde paraben varmış atmıştım kullanmıyorum uzun zamandır.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu uygulama yagli ciltlere uygun ama
Limon ve soda kuru ciltler icin asit etksi yapiyr
Orn ben yilkar once sodanin methini duyup uyguladim gece acillik oldum
Yuzum deri atti sanki feciydi
Ama senin yuzun supper neguzel kendne uygun yontem bulmussun
ya tü tü tü maşallah hayalimdeki cilt :)canm benm sorularım olucak benm cildim yağlı karma yani sbah kalktgmda dudak ustu burnm alnm hep yaglanır.. ben aklıma geldikçe sebamedle yııkıorum bepanten sürüorum bazen arko nem mango mandlına kremi... bende gül suyu kullandm ama sankı dha cok sivilcelendim garnier 3 ü 1 arada peelingli oldugu için sivilceyi yayıo onuda kullanamıorum çenemde sivilce izlerim var anlmda rahatsz etmeyen ufak tefek kabarck gbı sıvılce ve byık bölgemde yogun sivilcem var ne yapsam gecmio bi ara cosuo sonra sönüolar ...
seninde bu tip sorunların var mıydı aktif sivilcen var mıydı mesela ? benm var aslnda uygulamak istiyorum bunları ama nasıl olur die dusunuorum sence nasıl olur acaba cildim karma hangileri uygulayabilirim hangilerini uygulayamam ne sıklıkla yapmayalım (bu arada bilgiler harika teşekkürler
![]()
Daha önceden ben de kullanıyordum acı badem sütünü ama baktım içinde paraben varmış atmıştım kullanmıyorum uzun zamandır.
nası yani bebak ın içinde paraben mi varrr![]()
unuttum yaşım 22 :) beyaz tenliyim :) ve biçok ürün kullanmışlığım var hematen medacassol krem gül suyu imex kükürtlü sabunlar bepanten kurutucu jeller haplar pudra maskeleri :) ....
canım benim evet saf gülsuyu zararsız bende saf aldım önceden marketten alıyodum . şimdi doa dan aldım. acı acı gül kokuyor:) parfümsüz .o kadar paralar bayıldım zamanında ama formülüm şu :
koza zeytinyağlı sabun
gülsuyu saf olacak
bebanthen krem
bu kadar ve cildim harika : )
beyazbegonvil haklısın önemli olan da o kendine uygun olanı bulmakk. bende çok ürün denedim ama deneme tahtasına döndüm benim cildimde bozuldu ,renk attı ,sivilcelendi ne duysam yapıyordum ama yanlışmış anladım . çok uğraşmak ta iyi değil . temizliğine güneşten korumaya ve nemlendirmeye dikkat edince oluyor . genç gösterme olanyın agelince :) iltifatlar için herkese tşk ederim bu arada ben spor çok yapıyorum ayrıca yüz yogası da yapıyorum mesela o gıdı cimlastiği yüz hatları için yoga yapıyorum onların da etkisi yok değil :)
işte kullandıklarımdan bazıları
http://www.kadinlarkulubu.com/pudra-fondoten-kapaticilar/138471-yuz-yogasi-resimli-anlatim.html
bakın burda yüz yogasından bazı hareketler var bayanlar
Yüz Yogası Hareketleri 1: Sağlıklı Yaşam Hürriyet Aile