• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri pahalı kozmetik ürünlerine gerek yok

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Daha önceden ben de kullanıyordum acı badem sütünü ama baktım içinde paraben varmış atmıştım kullanmıyorum uzun zamandır.

Bu uygulama yagli ciltlere uygun ama

Limon ve soda kuru ciltler icin asit etksi yapiyr

Orn ben yilkar once sodanin methini duyup uyguladim gece acillik oldum

Yuzum deri atti sanki feciydi

Ama senin yuzun supper neguzel kendne uygun yontem bulmussun

beyazbegonvil haklısın önemli olan da o kendine uygun olanı bulmakk. bende çok ürün denedim ama deneme tahtasına döndüm benim cildimde bozuldu ,renk attı ,sivilcelendi ne duysam yapıyordum ama yanlışmış anladım . çok uğraşmak ta iyi değil . temizliğine güneşten korumaya ve nemlendirmeye dikkat edince oluyor . genç gösterme olanyın agelince :) iltifatlar için herkese tşk ederim bu arada ben spor çok yapıyorum ayrıca yüz yogası da yapıyorum mesela o gıdı cimlastiği yüz hatları için yoga yapıyorum onların da etkisi yok değil :)

almor zaten bu tarz zararlı maddeler nede yokki bebek ürünleri ilaçlar herşeyde var okadarını düşünürsek hiçbir şey kullanmamalıyız . malesef bakteri oluşmaması için her şeye kimyasal azda olsa katıyorlar

arkadaşlar son keşfim doa kozmetik ürünleri gül suyundan yağlarına kadar herşey doğal bizzat kendim denedim reklam yapmıyorum cidden harikalar xxxxx facebook sayfasıda var girin bakın yorumları görün fiyatlarda çok ucuz saç besleyici ürünlerden sabuna sülfatsız şampuanlara katı yağlaa kadar ürün armonisi çok be shea yağını hindistan cevizi ve argan yağını çok beğendim piyasadakinden çok uygun fiyatları . keratinli saç maskesi muhteşem ötesi bir inceleyin derim shea butter ,pirinç kepeği yağı , argan yağı ve h.cevizi yağından arajman yaptım içine e vitamini ampülü bebanthn ampül den 3-4 damla damlattım harika bir nemlendiricim oldu .

Son düzenleyen: Moderatör:
işte kullandıklarımdan bazıları

Eklentiler

• $badem.webp
    $badem.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 200
  • $dogal_deodorant.webp
    $dogal_deodorant.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 165
  • $gulll.webp
    $gulll.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 173
  • $Hindistan_Cevizi_Yagi.webp
    $Hindistan_Cevizi_Yagi.webp
    3 KB · Görüntüleme: 177
  • $hint.webp
    $hint.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 146
  • $IMG_5509.webp
    $IMG_5509.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 168
  • $Laktik_Asit_Nedir.webp
    $Laktik_Asit_Nedir.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 167
  • $sac_yagi(1).webp
    $sac_yagi(1).webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 182
  • $shea_butter_k..webp
    $shea_butter_k..webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 182
gülsuyu katkısız ve doğal acı acı kokuyor :) parfümsüz de. onun içine yüzde onluk laktik asitten biraz döktüm tonik olarak kullanıyorum çokta güzel temizliyor . ondan eminim .
sonrasında da nemlendirme işlemi için önce argan yağı 2 damla ile yüzümü nemlendiriyorum sonra cilt onu çektiğinde hindistan cevizi ve she yağında çok azar alıp karıştırıp onuda masajla cildime yediriyorum yanlız yağların miktarını azar azar ayarlayın arkadaşlar . ardından aşağıda resmini gösterdiğim ve hepsinden bir kutuya birer ampul kırıp karıştırdığım vitaminleri parmağıma azcık gelicek şekilde sürüp ondanda son rötüşü yapıyorum o ampülleri bebanthen krem ile de karıştırıp krem halindede sürebilirsiniz ama bu bakımlardan birinide yapabilirsiniz yada hergün farklı olanı deneyebilirsiniz. messela ben birgün hindistan cevizi birgün susam birgün nar çekirdeği yağı şeklinde yapıyorum (merak edip almıştım onları) hepsi harika . h.cevizi yağının selülitler ve saç bakımı için de birebir olduğunu hatırlatarak alış veriş yapacaksanız bolbol bu yağdan sipariş edin derim. fiyatı 4 küsür tl . buarada her zaman dediğim gibi lütfen güneş kreminizi yaz kış ihmal etmeyin . cildinizin en büyük yaşlanma sebebi güneş ışnlarıdır.

Eklentiler

• $25 Aralık 2011 017.webp
    $25 Aralık 2011 017.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 182
  • $bepanten_ampul_nedir.webp
    $bepanten_ampul_nedir.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 191
  • $vitamin_c_ampul_big.webp
    $vitamin_c_ampul_big.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 163
  • $images.webp
    $images.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 187
bu bakımlar ister hepsi ister günlere yayılarak her birinden tektek yapılsın mutlaka sonuç alıyorsunuz ben doğala yöneldikten sonra bu şekilde sonuç almaya başladım kullandığım hiçbir pahalı kzmetik ürünü şimdi kullandıklarımın yerini tutmuyor birçoğunun içinde raf ömrü uzatıcı bozulmayı önleyici kimyasallar var . hepsi cildimizin doğal yapısını bozmaktalar. şampuanlardaki sülfat saç derimize zarar vermekte . cazip kampanyalar güzel kokular tekrarlayıcı ve ısrarcı reklamlarla cezbedilip kandırılıyoruz resmen şu ünlü onu kullandı bu bunu kullandı . o insanların çoğu güzelliklerini estetiğe borçlular tabiki allahtan olanlara sözümüz yok:) ancak zamanla cilt yaşlanır bozulur bu bir doğa olayıdır ancak bunu geciktirmeyi kim istemezki 30 yaşındayken 20 yaşında gibi gözükmeyi işte bütün çabalarımız bu yönde arkadaşlar. biz bayanlar pozitif olmalıyızki ailemizi de ayakta tutabilelim. bizim pozitif olmamız ise güzelliğimizden geçer. elimizde allahın verdiği güzeliğimiz ve doğanın bize sağladığı malzemeleri imkanlarımız dahilinde kullanacağız kilolarımıza dikkat edip bakımımızı yapacağız. kendimizi ertelemek koyvermek önce kendimize ihanet sonra ailemize atacağımız bir tekmedir:) eh dost böyle acıyı tatlandırarak söyler işte . şimdi diyeceksiniz evde şukardar çocuk bukadar iş bunları nasıl yapcz . kendimize ayırıcak 20 dk ile bunların hepsi oluyor ben sabah 8 akşam 5 çalışan bir bayanım ve eve geldğimde yemek vs işlerimi bitirip kendime geçiyorum :)) yaşım 35 ve o footoğraf 2 ay önce çekildi

Eklentiler

• $DSCI0364xx.x.webp
    $DSCI0364xx.x.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 184
Son düzenleme:
ya tü tü tü maşallah hayalimdeki cilt :):16: canm benm sorularım olucak benm cildim yağlı karma yani sbah kalktgmda dudak ustu burnm alnm hep yaglanır.. ben aklıma geldikçe sebamedle yııkıorum bepanten sürüorum bazen arko nem mango mandlına kremi... bende gül suyu kullandm ama sankı dha cok sivilcelendim garnier 3 ü 1 arada peelingli oldugu için sivilceyi yayıo onuda kullanamıorum çenemde sivilce izlerim var anlmda rahatsz etmeyen ufak tefek kabarck gbı sıvılce ve byık bölgemde yogun sivilcem var ne yapsam gecmio bi ara cosuo sonra sönüolar ... :( seninde bu tip sorunların var mıydı aktif sivilcen var mıydı mesela ? benm var aslnda uygulamak istiyorum bunları ama nasıl olur die dusunuorum sence nasıl olur acaba cildim karma hangileri uygulayabilirim hangilerini uygulayamam ne sıklıkla yapmayalım (bu arada bilgiler harika teşekkürler :8:

ya tü tü tü maşallah hayalimdeki cilt :):16: canm benm sorularım olucak benm cildim yağlı karma yani sbah kalktgmda dudak ustu burnm alnm hep yaglanır.. ben aklıma geldikçe sebamedle yııkıorum bepanten sürüorum bazen arko nem mango mandlına kremi... bende gül suyu kullandm ama sankı dha cok sivilcelendim garnier 3 ü 1 arada peelingli oldugu için sivilceyi yayıo onuda kullanamıorum çenemde sivilce izlerim var anlmda rahatsz etmeyen ufak tefek kabarck gbı sıvılce ve byık bölgemde yogun sivilcem var ne yapsam gecmio bi ara cosuo sonra sönüolar ... :( seninde bu tip sorunların var mıydı aktif sivilcen var mıydı mesela ? benm var aslnda uygulamak istiyorum bunları ama nasıl olur die dusunuorum sence nasıl olur acaba cildim karma hangileri uygulayabilirim hangilerini uygulayamam ne sıklıkla yapmayalım (bu arada bilgiler harika teşekkürler :8:

unuttum yaşım 22 :) beyaz tenliyim :) ve biçok ürün kullanmışlığım var hematen medacassol krem gül suyu imex kükürtlü sabunlar bepanten kurutucu jeller haplar pudra maskeleri :) ....

unuttum yaşım 22 :) beyaz tenliyim :) ve biçok ürün kullanmışlığım var hematen medacassol krem gül suyu imex kükürtlü sabunlar bepanten kurutucu jeller haplar pudra maskeleri :) ....

evet canım sivilce izlerim vardı cildiyeci bir krem verdi eve gidince kutusunu bulup ismini yazarım sana, benim renk farklılığım falan da olmuştu yanlış kozmetik ürünleri yüzünden . şimdi bu bakımları yapıyor ve memnunum bendede t bölgesi yağı cilt hassas ancak hiç sorun olmuyor. o kremi kullanınca izde dahil sivilceler geçti bende. öpüyorum seni.

o kadar paralar bayıldım zamanında ama formülüm şu :

koza zeytinyağlı sabun
gülsuyu saf olacak
bebanthen krem

bu kadar ve cildim harika : )

57 snp clındoxyl jel miş canım ben onu burnumun üstünede sürüyorm sayah noktada kalmıyo:) yanlız doktor bana çok az kullan demişti birde her ciltte farklı reaksiyon verebilir onuda belirteyim

o kadar paralar bayıldım zamanında ama formülüm şu :

koza zeytinyağlı sabun
gülsuyu saf olacak
bebanthen krem

bu kadar ve cildim harika : )
canım benim evet saf gülsuyu zararsız bende saf aldım önceden marketten alıyodum . şimdi doa dan aldım. acı acı gül kokuyor:) parfümsüz .

beyazbegonvil haklısın önemli olan da o kendine uygun olanı bulmakk. bende çok ürün denedim ama deneme tahtasına döndüm benim cildimde bozuldu ,renk attı ,sivilcelendi ne duysam yapıyordum ama yanlışmış anladım . çok uğraşmak ta iyi değil . temizliğine güneşten korumaya ve nemlendirmeye dikkat edince oluyor . genç gösterme olanyın agelince :) iltifatlar için herkese tşk ederim bu arada ben spor çok yapıyorum ayrıca yüz yogası da yapıyorum mesela o gıdı cimlastiği yüz hatları için yoga yapıyorum onların da etkisi yok değil :)

Yüz yogası ile ilgili örnek video veya fotoğraf varmı. Lourdes Çabuk ile ilgili buldum ama, ben yağlarımı vs mi sürerken yapabileceğim birşeyler uygulamak istiyorum. Zaten 5 tibet egzersizini de yapıyorum, herşey için yararlı.

Bu arada bebak kremi sürerken çene altına sürmemeye dikkat edin, herkeste aynı etki olmaz ama benim çenemde koyu renk tüy çıktı. Yüzümü temizlemek için kullanıyordum, iyi temizliyordu. Fondoten kullanmıyordum, ama yüzümden iyi kir çıkartıyordu. Nemlendirici krem olarak kullandığım üründe tüy çıkartma gibi bir sorunum olmamıştı. Onun için bebak kullanmayı bıraktım. Ama dediğim gibi herkeste aynı şey olmaz, sadece daha dikkatli kullanmanız için yazdım. Şu an gül suyu, lavanta kullanıyorum. Kış için LadySubaru sayesinde öğrendiğim bir tonik kullanıyorum. Doğal yağları uyguluyorum (gece), seninde belirttiğin gibi yaz-kış Ağustos ayından beri düzenli güneş koruyucu kullanıyorum.

Son düzenleme:
işte kullandıklarımdan bazıları

Ben de pirinç kepeği, nar çekirdeği (ikisini karıştırıyorum), ozon yağı, macadamia yağı bunları gece değişimli olarak cildime sürüyorum.
Laktik asitli toniği uyguluyorum.
Arada hatırlarsam nar sabunuyla yüzümü yıkıyorum.
Güneş kremimi her sabah sürüyorum.
Gün içinde de fesleğen kremini sürüyorum. (Cildim kuruduğu zaman)
Kil maskesi uyguluyorum haftada bir.
Hindistan cevizi yağı ile de saçıma bakım yapıyorum. She butter ekliyorum bazen. Hindistan cevizi yağından çok memnunum. Nemli saç uçlarıma uyguluyorum serum gibi.
ve tabiki hergün 5 tibet yogasını yapıyorum. :9:
Birde bol su içebilsem.
LadySubaru sayesinde bakımımı böylece oturtmuş oldum.

Son düzenleme:
Nar çekirdeği yağı, pirinç kepeği yağı, hindistan cevizi yağı, shea butter (yaz yaz bitmez tüm bitkisel yağları diyeyim en güzeli) solid parfümleri, melisa kremi, ginsengli kil, beyaz saç kremi, gül suyu, lavanta suyu, laktik asit, %15 tca, sabunları...:21:

Kesinlikle hepsi vazgeçilmezlerim:16:

Son düzenleme:
Back
X