• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri pahalı kozmetik ürünlerine gerek yok

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
acı badem sütünü ben de denedim ama cildimi cayır cayır yaktı, kızardı. kokusu hoşuma gitse de cildimde kullanamıyorum :14:

diğer topiklere de yazdım burayada yeni konu açmak suretiyle yazayım.cilt için çok pahalı ürünlere hiç gerek yok bakın ben kendi cildim için yaptıklarımı anlatıyım sabah garnier in peelingi ile masaj yaparak cildimi ovalıyorum ve yıkıyorum . sonra gül suyu ile siliyorum daha sonra acı badem sütü ile nemlendirip arko güneş kremini her yerine sürüp . makyaj yapıcaksam yapıyorum. akşam makyajımı kesinlikle temizliyorum hergün yarım şişe soda ile yüzümü yıkıyorum.(2 günde bir içine 5-6 damla limon sıkıyorum) temizlik bitince gül suyu ile silip acı badem sütü ile nemlendiriyorum yatmadan önce de argan yağı sürüp yatıyorum. gözlerim için kozmetik ürünü değil sürme kullanıyorum hem gözlerimi güzel gösteriyor hm sağlıklı oluyor kurumasını önlüyor.(sürme doğal olmalı) cumartesi günleri yumurta akı ve limonu karıştırıp yüzüme sürüp 10 dk bekliyorum . pazar ve çarşamba kil maskesi uyguluyorum ( dermo kil en güzeli). arada bira mayası,mısır unu gibi doğal maskelerde uyguladığım oluyor. peeling sık yapıyorum özellikle bir tatlı kaşığı şeker ve 3 damla limonla yaptığım peeling hassas cildimi canlandırıyor ve tatlı bir pembelik yaratıyor 35 yaşındayım ve cildim hla canlı . resim de yükliyim ama maşallah deyiniz lütfen :)
ilaveten ; bunların hepsini yapamam derseniz de sadece bebak ın acı badem sütü nü hem temizleyici hem nemlendirici olarak kullanın ha bu arada sakın ama sakın güneş kreminizi ihmal etmeyin arkonun nemlendirici güneş kremi çok güzel yazın 50 faktör kışın 30 faktör yeterli ama kışında sürmelisiniz uv yaz kış cilde zarar verir
.ben daha öncesinde birçok ürün kullandım aralafrında pahalılarda vardı ama hiç gerek yokmuş hem hangisi cildime daha uygun anlayana kadar birde baktımki yüzlerce ürün kullanmışım hemde hiç gerek yokken zamanımı ve paramı harcamışım . şimdilerde doğala yöneldim acı badem sütü nemlendirici ,argan yağı anti aging ürünü gül suyu tonik güneş kremi koruyucu ve peeling ve kil maskesi bakım ürünü olarak yeterli arada yumurta bal ve limon ile cildi germekte iyi geliyor . önerilen kremler her ciltte aynı sonuçları vermiyor bazılarına iyi gelirken bazılarına zarar veriyor neticede kimyasallar var bize neyin yararlı neyin zararlı olduğunu bilmiyoruz. o yüzden doğal ürünlere yönelmekte fayda var. he buarada günde 10 dakika yüz yogası yapmayı ihmal etmeyin vücut kadar yüzünde spora ihtiyacı vardır . kalın sağlıcakla

canım cok guzelsın masalaahhhhh ama nasıl bunları üşenmeden yapıyosun ben gecelerı lımon surmye calısyrm ama düzene otrtamdm kndnmden gormym hc

Back
X