• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Paget hastalığı (Meme Kanseri)

Pearlfish31

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2025
2
5
1
23
Merhabalar. Anneme yapılan biyopsi sonucunda paget hastalığından şüpheleniyor ve yüksek ihtimalle tanı da bu şekilde. Konu hakkında internet üzerinde açıklamalar mevcut fakat bu hastalığı paylaşan başka bir kimse varsa ulaşamıyorum.Sormak istediklerim ve danışacaklarım var.Eğer tanıdıklarınız varsa ulaşmak isterim.Allah herkese acil şifalar versin.

Merhabalar. Anneme yapılan biyopsi sonucunda paget hastalığından şüpheleniyor ve yüksek ihtimalle tanı da bu şekilde. Konu hakkında internet üzerinde açıklamalar mevcut fakat bu hastalığı paylaşan başka bir kimse varsa ulaşamıyorum.Sormak istediklerim ve danışacaklarım var.Eğer tanıdıklarınız varsa ulaşmak isterim.Allah herkese acil şifalar versin.
Merhaba annenizin sıkıntısı neydi acaba benim de 2 aydır geçmeyen bir göğüs ucu sızlama ve yanması var.Genel cerrahiye gittim Paget böyle olmaz dedi ama gene de içime sinmedi

Back