Paco Rabanne-Ultraviolet

otkn

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2011
150
17
298
İstanbul
Eki Görüntüle 581118 Kızlar,yeni yıl indirimlerinden yararlanıp bu parfümden almayı düşünüyorum.Sizlerin de fikrinizi almak istedim.Nasıl bir koku sizce?Başka önerileriniz varsa,onları da değerlendirebilirim.Şimdiden teşekkürler

benim sevdiğim bir kokudur , bir kere çok kalıcıdır :))
ve biraz da yoğundur o yüzden çok fazla sıkma , boğabilir , ama ayarında sıkarsan süperdirrr
birde yaz parfümü derler buna ama bana yazın biraz ağır geliyo , o yüzden kışa bence daha uygun bence tabii

bol güllü biraz da tatlı bir parfümdür ultraviolet.

ben bu kadar bariz gül kokusu sevmediğim için sıktığımda gül suyuna bulanmış gibi hissetmiştim

ama o gül kokusu da hafiflediğinde harika bir parfüme dönüşüyor, keşke o kokuda bir parfüm bulabilsem

gül kokusu seviyorsan ve indirimde bulduysan bile bir kez dene canım. bazen parfümü sevsen bile kalıcığı tatmin etmiyor insanı

arkadaşım kullanıyor çok hoş bir kokusu var çiçeksi kokulardan hoşlanıyorsan tavsiye ederim

canım 3 senedir kullanıyorum cok memnunum bende daha 1 hafta önce yenisini aldım. Hem esmerlere hem beyaz tenlilere çok yakışan bir koku ben yazın akşamları sıkıyorum ama kışın daha çok kullanıyorum :)

bu kokuya hep bir şans veriyorum.parfümeriye her uğradığımda bir kere sıkarım.
ama nedense tenimde durdukça ilaç gibi kokuyor.
ama herkesce çok övülen bir parfüm.

Kızlar,bu parfüm benim tenimde hiç kalıcı olmadı.Birkaç saat sonra uçup gidiyor.Sizde kalıcı mı?

Hiç kullanmadım ama denemiştim.Kalıcılığını bilmiyorum ama değişik ,beğendiğim bir koku

Son düzenleme:
d&p de denemiştim bunu. Ama bana eski bir koku gibi geldi yani çok 90lar gibi.

Tabi bilmiyorum yapabilmişlermi y ada ne kadar benzemiş ama öyle yani.

Ama mutlaka orijinalini de denemem gerek. Ne kadar olsa kalite farkı oluyo

d&p de denemiştim bunu. Ama bana eski bir koku gibi geldi yani çok 90lar gibi.

Tabi bilmiyorum yapabilmişlermi y ada ne kadar benzemiş ama öyle yani.

Ama mutlaka orijinalini de denemem gerek. Ne kadar olsa kalite farkı oluyo

Evet,eski bir koku.90'ların sonu olması lazım...

Abimin hanımının düğün alışverişinde annemlere aldırdığı koku.. Bilemiyorum o günlerdeki kıskançlık hissimden mi yoksa gerçekten şeker yoğunluğundan çok ağır geldiği için mi, hiç ama hiç sevmemiştim.. Hala daha birinin üzerinde kokuyu duyduğumda yüzüm ekşiyor.. Şekeri genzimi yakıyor :S

Çiçeksi, hoş, tatlı bir koku. Bana hiç ağır gelmemişti. Aşırı da sıkmamıştım zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…