Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eki Görüntüle 581118
Kızlar,yeni yıl indirimlerinden yararlanıp bu parfümden almayı düşünüyorum.Sizlerin de fikrinizi almak istedim.Nasıl bir koku sizce?Başka önerileriniz varsa,onları da değerlendirebilirim.Şimdiden teşekkürler
benim sevdiğim bir kokudur , bir kere çok kalıcıdır :))
ve biraz da yoğundur o yüzden çok fazla sıkma , boğabilir , ama ayarında sıkarsan süperdirrr
birde yaz parfümü derler buna ama bana yazın biraz ağır geliyo , o yüzden kışa bence daha uygun bence tabii
canım 3 senedir kullanıyorum cok memnunum bende daha 1 hafta önce yenisini aldım. Hem esmerlere hem beyaz tenlilere çok yakışan bir koku ben yazın akşamları sıkıyorum ama kışın daha çok kullanıyorum :)
bu kokuya hep bir şans veriyorum.parfümeriye her uğradığımda bir kere sıkarım.
ama nedense tenimde durdukça ilaç gibi kokuyor.
ama herkesce çok övülen bir parfüm.
Abimin hanımının düğün alışverişinde annemlere aldırdığı koku.. Bilemiyorum o günlerdeki kıskançlık hissimden mi yoksa gerçekten şeker yoğunluğundan çok ağır geldiği için mi, hiç ama hiç sevmemiştim.. Hala daha birinin üzerinde kokuyu duyduğumda yüzüm ekşiyor.. Şekeri genzimi yakıyor :S