paco rabanne - 1 million lady kullanan varmi???

HiluuuS

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2009
60
0
96
İstanbul
yeni parfüm almayi düsünüyorum.. suan günlük kullandigim Armani Emporio Elle, ara sirada Dior Addict kullaniyorum.. Paco Rabanne deneyen varmi? Memnunmu? Yazarsaniz sevinirim

1 Million Lady fazla beğenmedim, ama bunun Erkek kokusuna Hastayim

Bendeki Parfümleri biraz bitirim kesin bunun erkek kokusunu alicam ufak bir şişesini bulursam
şuan erkek arkadaşim olmadiğ icin kendim sade bileklerime sıkıp hevesimi almayi düşünüyorum

bence hem erkek hem bayan kokusu cok hos.. :) nedense genelde erkek parfümleri daha güzel oluyor:)

addict mi million mu arasındaym bende millionnun açık parfümü cıktı ondan alıcam. deniycem bakalım addicte gelince bi seviyorum bi sevmiyorum ama dior ya bahsi geçen... adı yeter :)

addict mi million mu arasındaym bende millionnun açık parfümü cıktı ondan alıcam. deniycem bakalım addicte gelince bi seviyorum bi sevmiyorum ama dior ya bahsi geçen... adı yeter :)

million bence günlük kullanima daha uygun, addict biraz agir ama ben ama gece icin veya özel günler icin harika

pekela millionu kullanıp buraya yazıcam bakalm şöle of ne güzel kokuosun diyeceklermi :) adictide kesinlikle alıcam ve tavsiyene uyup geceleri kullanıcam. aslında sıkı hipnotic posioncuyum ama artık herkes kullanıo evde bi şişem var sıkamıorum koklayıp koklayıp geri kapıorum.

milliona bisey diyemicem bende daha kullanmadim ama addicti kullan bak herkes nasil pesinden kosup hangi parfümü kullaniyorsun diye soracak:) poisonu bende kullaniyordum bi aralar ama herkes kullaniyor dedigin gibi.. addict daha güzel Iyi Seneler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…