Pabillo ; Bir adım attık, binlerce model ayakkabı yarattık…

kizlar bagcikli tam olarak ne oluyor

babetlerin uzerindeki sus amacli yapilan kurdalelerde bagciktan sayiliyormu...

cevap gelmezse sallayacagim valla,gecen sallamistimda kazanmistim

ayakkabilar harika bu arada..daha cevap vermeden birsuru begendim

İstediğiniz modelde mi 40 numara yok? Çünkü şimdi denemek için alışveriş yapıyormuş gibi 40 numarayı işaretledim sepete ekle dedim ekledi.

ten, vizon ve siyah renk rugan stilettolara baktım onlarda yoktu, diğerleri için bi fikrim yok. umarım yakında stokları güncellerler :)

ten, vizon ve siyah renk rugan stilettolara baktım onlarda yoktu, diğerleri için bi fikrim yok. umarım yakında stokları güncellerler :)
Yarışmaya katıldınız değil mi?
K Kazen yazınızı görecektir, belki firma yetkililerini ikaz eder, stokta olmadığına dair.

Genelde sallayanlara şans vurduğu için sallamayı tercih ettim. Allah'ım çirkin şansı bide sallayan şansı versin bana.

kizlar bagcikli tam olarak ne oluyor

babetlerin uzerindeki sus amacli yapilan kurdalelerde bagciktan sayiliyormu...

cevap gelmezse sallayacagim valla,gecen sallamistimda kazanmistim

ayakkabilar harika bu arada..daha cevap vermeden birsuru begendim
Babetler sayılsa rakamlar fazla gösterirdi. Sanırım babetler sayılmıyor. spor, stiletto, platform.

harika bir yarışma umarım bana çıkar mükemmel ayakkabı modelleri var hediyemi seçtim bile herkese bol şanss

sayarken bir yandan da içinden "bana çıkarsa şu modeli isterim" demeyen var mı acep?=)

böyle sayılı yarışmada kazanamamıştım. bu sefer saymıcam diyorum vicdanım rahat etmiyor 5 kez saydım

Oturdum saydım doğrudur inşallah
bambi toyz u kazanmıştım bunu da inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…