Pabillo ; Bir adım attık, binlerce model ayakkabı yarattık…

Of yaaa, bu sefer zorlanacağım galiba sayarken beynim bulanıyor, ben bir daha bir sayayım, tüm karizmam reset, birde kendime Sayısal zekalı diyordum, bu yarışmada batırırsam yazık olur bu zekaya

2 kere saydım 2 side ffarklı sonuç çıktı neyse hayrlısı ilk yarışmamıza da katıldım
ne güzeller modeller varmış bana çıkarsa isteyeceğim modeli de seçtim heheh Evelynn sende mi yahu

bende saydım ama inş. doğrudur platformlu delikli olan ayakkabı çok hoş ya ki hep spor giyen bir insanım keşke bana çıksa

Hiç kaçırmıyorum yarısmaları da hiç de kazanamıyorum bunu da yanlış saymışım zaten

benim gibi bişey kazanmadan ölmesek bari gözüm açık gider bak böle
Ay aman ağzından yel alsın, Allah sağlıklı ömürler versin, bakalım izin çıktığından beri 4 yarışma oldu, hepsinde Varım, umutluyum
4'te bir şans vardır değil mi

Ay aman ağzından yel alsın, Allah sağlıklı ömürler versin, bakalım izin çıktığından beri 4 yarışma oldu, hepsinde Varım, umutluyum
4'te bir şans vardır değil mi
amin sağol müdürüm sanada inş. ben şimdi bidaha saydımda kafam heğten karıştı üstünde süs olan bağcıklar sayılıyormuki

bende saydım ama inş. doğrudur platformlu delikli olan ayakkabı çok hoş ya ki hep spor giyen bir insanım keşke bana çıksa
Şu mu bibi:
http://www.pabillo.com/donna-pudra-rugan-platform-ayakabi
Siyahı güzel aslında ama ben bu tonunu tercih ederim, bende şimdiden kendime ayakkabı seçiyorum biri o işte, biri de bu : http://www.pabillo.com/esta-ten-rugan-platform-ayakkabi

Sarı tonlu var bir tane aslında Aklım onda kaldı ama kıyafetlerimle kombinleyemem
Ama taktım kafaya bu yaz sarı bir ayakkabı alacağım, her yaz bir renge takıyorum kafayı

aynen o deliklinin siyahını beğendim müdürüm sarı ayakkabı alabilirsin çünkü bu yaz hep sarı kıyafetler moda heryer sarı elbet bir tişört falan alırsın altınada siyah şort hop sarı ciciler gelsin

ben sayamadım ya onu sayacagıma önümdeki kagıtları ezbelerim dedim
inşallah bu yorumum yarısmayı kaybetmeme neden olmaz

yaa niye hiç 40 yok, fiyatı da uygun sepete eklemek istiyorum
İstediğiniz modelde mi 40 numara yok? Çünkü şimdi denemek için alışveriş yapıyormuş gibi 40 numarayı işaretledim sepete ekle dedim ekledi.

Ayni modelin farklı renkleri tek bi tane mi oluyo hepsi ayri ayri mi? Ona göre sayicam :)

Bende saydim az daha sas bes oluyodum telden sayinca baya bi zorlandim o bagciklimi degilmi diye ustune tiklayip buyutuyorum geri ciktigimda sayfa basa donuyo neyse dogru yanlis saydim insallah banada cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…