- 18 Şubat 2010
- 15.937
- 19.839
merhabaaa,
2 yıldır düzenli olarak her antrenman programını uyguladım ve içlerinden en etkili olan p90x ve serisi oldu
2 defa p90x klasik programı yarıda bırakmıştım ( süre olarak biraz uzundu)
daha sonra p90x + insanity ile tanıştım ve yılmadan usanmadan 3 ay boyunca yaptım ve bu programı 2 defa bitirdim
ardından bu sene bir kez daha başladım ve 5. haftamda p90x3 e geçmeye karar verdim
2 haftadır p90x3 uyguluyorum, diğerlerine göre daha kısa süren ve bi o kadar da etkili olan bi antrenman.. inanın 45 dakka eliptik yapmak yerine 30 dakka p90x3 yapmak daha mantıklı
7 haziranda ölçülerimi almışım, 1 ay dolunca yani 2.5 hafta sonra tekrar ölçülerimi alacağım..
katılmak isteyen olursa seve seve yardımcı olurum
uygualdığım program 3 aylık
Ve tekrar başladıgim hybrid programi ektedir
Ve en yenisinden listem x3 ve p90x bir arada
edit: konu içeriği değiştirilmiştir.
2 yıldır düzenli olarak her antrenman programını uyguladım ve içlerinden en etkili olan p90x ve serisi oldu
2 defa p90x klasik programı yarıda bırakmıştım ( süre olarak biraz uzundu)
daha sonra p90x + insanity ile tanıştım ve yılmadan usanmadan 3 ay boyunca yaptım ve bu programı 2 defa bitirdim
ardından bu sene bir kez daha başladım ve 5. haftamda p90x3 e geçmeye karar verdim
2 haftadır p90x3 uyguluyorum, diğerlerine göre daha kısa süren ve bi o kadar da etkili olan bi antrenman.. inanın 45 dakka eliptik yapmak yerine 30 dakka p90x3 yapmak daha mantıklı
7 haziranda ölçülerimi almışım, 1 ay dolunca yani 2.5 hafta sonra tekrar ölçülerimi alacağım..
katılmak isteyen olursa seve seve yardımcı olurum
uygualdığım program 3 aylık
Ve tekrar başladıgim hybrid programi ektedir
Ve en yenisinden listem x3 ve p90x bir arada
edit: konu içeriği değiştirilmiştir.
Eklentiler
Son düzenleme: