P90 X spor programı

masalkilic

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2011
186
25
Arkadaşlar ben P90 X isminde bir spor çalışması bulmuştum.Cdleri ücretli satılıyor ama daha önceden satın almış kişiler bulabiliyorsunuz internetten.Ben de onlardan rica ettim gönderdiler.Her kas grubunu çalıştıran hareketleri mevcut.İsminde 90 olması 90 günlük çalışma olmasından ileri geliyor.Benim bir ara karın bölgesindeki yan taraftaki yağlanmalardan şikayetim vardı.Abripper diye bir program var bunun için 1 gün ara ile yapılıyor.Gerçekten etkisini gördüm diyebilirim.Tabiki ilk etapta cd deiyle aynı sayıyı kesinlikle yapmayınız:)))Hatırladım şimdi de 1 hafta kalkamamıştım yerimden:))Hareketlerin şekilllerini bulabilirsem onları da yükleyeceğim yakında.O zamana kadar ara ara hareketlerden bahsedeceğim.

benimde en büyük sorunum karnımın yanındaki yağlanma...68 kiloyum göbeğim yok denecek kadar az ama gel gelelim yanlar....... pantolondan fışkırıyo resmen...bacım biran önce yükle de bunuda deneyelim...denemediğim şey kalmıcak bu gidişleee :KK19:

vay vay vayyy kk da p90x yapan birileri var ne güzel :KK9: program hakkında blgi sahibiyim canım.90 günlük nefis bir program.fakat şöle bişi var.bu programa başlamadan önce kondisyonunuzun yüksek olması lazım.yani yeni spora başlayan birisi yada sadece yürüyüş yapıp mekik çeken birisi bu programa başlarsa sakatlanır ve verim alamaz.tony horton abimiz bu programa başlamadan önce slim serisi, power half hour veya one to one programlarımdan herhangi birini tamamlayın diyor.aksi takdirde p90 ı yapamazsını zaten kondisyon yetmez :KK20: p90 seridir arkadaşlar...mesela p90 ,p90x p90 pro diyee giden gitgide zorlaşan bir home fitness ürünüdür. haa çok öenmli bir konu daha.p90 yaparken onların verdikleri beslenme düzenine mutlaka uymanız lazım.nutrition guide ları var.size 3 aylık bir beslenme programı hazırlamışlar ona göre gitmeniz lazım.eğer programı 1 kaşık balla bile bozsanız 1. ayın sonunda 1 cm incelme bile olmuyor :KK70: enteresan bir program.youtube da videolar var.ordan yapanları görebilirsiniz. programı yapan arkadaşıma da başarılar diliyorummm.kolaylıklar fıstık

vay vay vayyy kk da p90x yapan birileri var ne güzel :KK9: program hakkında blgi sahibiyim canım.90 günlük nefis bir program.fakat şöle bişi var.bu programa başlamadan önce kondisyonunuzun yüksek olması lazım.yani yeni spora başlayan birisi yada sadece yürüyüş yapıp mekik çeken birisi bu programa başlarsa sakatlanır ve verim alamaz.tony horton abimiz bu programa başlamadan önce slim serisi, power half hour veya one to one programlarımdan herhangi birini tamamlayın diyor.aksi takdirde p90 ı yapamazsını zaten kondisyon yetmez :KK20: p90 seridir arkadaşlar...mesela p90 ,p90x p90 pro diyee giden gitgide zorlaşan bir home fitness ürünüdür. haa çok öenmli bir konu daha.p90 yaparken onların verdikleri beslenme düzenine mutlaka uymanız lazım.nutrition guide ları var.size 3 aylık bir beslenme programı hazırlamışlar ona göre gitmeniz lazım.eğer programı 1 kaşık balla bile bozsanız 1. ayın sonunda 1 cm incelme bile olmuyor :KK70: enteresan bir program.youtube da videolar var.ordan yapanları görebilirsiniz. programı yapan arkadaşıma da başarılar diliyorummm.kolaylıklar fıstık

Cnm benim senin kadar bilgim yoktu teşekkürler bilgilendirmen için:KK9:Bana direk P90x DVD lerini verdiler hiç araştırmadan uyguladım:KK1:İyi başıma bir iş gelmemiş.

Selam arkadaşlar. Son 2 haftadır bu programı uyguluyorum ama beslenme programına uymadan. Elimde beslenme kılavuzu yok çünkü. Neler yiyip neler yemememiz gerektiğini hayırsever bir arkadaş buraya yazarsa çok sevinirim. Ha bir de şu shakeology gibi diğer ek gıdaları kullanıyor musunuz? Herkese kolay gelsin.

İsteyene p90 nın tüm versiyonlarının bulunduğu torrent linkini gönderebilirim

X