- 24 Kasım 2009
- 4.381
- 8
- 116
- 41
- Konu Sahibi prensesin.uykusuyum
-
Memnun oldum Melikecim :)) Tamam, dualarımda seni de unutmayacağım canım. (ciddiyim) Sen kaç yıllık evlisin bu arada şekercim? Sorma biz de Tarihin Arka Odası'na epey bir sardık. Ama son zamanlarda ben uyku düşükünlüğüne tutulduğum için izleyemiyorum. Eşim de çok sever tarihi o yüzden pek kaçırmaz bu tarz programları. Maşallah ne kadar da çok biriktirmişsiniz. Ben bu kadar biriktiremedim kitapları bekarken annem ona buna verirdi neymiş başkaları da faydalansınmış :)) Evlenirken de bir hata ettim getirmedim evime şimdi de sıfırdan başladım. Ben de şu fotoğraftaki gibi duvardan duvara kitaplık istiyorum.
merhaba kizlar tatile türkiyeye gittim geldim, 2 haftadan uzun süredir yoktum
siz ne yaptiniz bu arada, tutunamayanlar kesinlesti mi? okumaya basladiniz mi?
tüh yanlışlıkla oy kullandım.
kusura bakmayın kızlar. ama açıkçası klüpte olmayı da isterdim :)
oyumu görebiliyorsan sil canım. dorian gray'in portresine oy vermiştim. özür dilerim
ikea kitapligi bu bende de aynisi var ama mutlaka kapak da al cok toz oluyor
bi de bu kitaplari kimler belirliyor merak ettim. her ankette gruptan biri secilip o mu belirliyor kitaplari? yoksa hep ayni kisi mi?
Tutanamayanlar kesinleşmişti ama yaz dönemi olduğu için topic kimseden ilgi görmedi ve bir çok arkadaş kitabı okudu mu okumadı mı bilemiyoruz. Şimdilik topici takip eden sadece ben, Maiberf ve Sarissa var. Ama biz de kitabı okuyamadık. Gelecek topici bekliyoruz, bunu kaçırdık okumak için artık.
Oyunu silmemize gerek yok canım; çünkü anketin süresi zaten çoktan bitti ve kitap seçimi yapıldı. Katılmak istersen gelecek anket için adını yazdırabilirsin. Gelecek ankette sanırım artık Ramazan'dan sonra olur çünkü kimsecikler kalmadı topicte.
Evet canım, İkea'da beğenmiştim. Kapaksız olup tozlanmasının haricinde memnun musun kitaplığından. Kullanılış ve görünüm olarak nasıl? Ben de henüz karar veremedim ama kapaksız olup kitaplara her an dokunmak da güzel olur..
İlk sayfada bir liste var canım. Listede kitap gününe katılan arkadaşlarımız sırasıyla anket açıyorlar ve beğendikleri kitapları bizim seçimimize sunuyorlar. Aynı kişi değil canım.
ramazandan sonra okuruz belki.
ikea da o rafların kapakları da var zaten. ben kapak almadım isteyen sonradan da kapak alabiliyor istersen kapaksız kullan bi sure sonra istersen alırsın kapak
hmmm listede ben yokum. bu okumadan sonra girerim ben de ins.
oh oh yeni gelenler var ne güsel ama bir de bizim kemirgen ahalisi gelse pek güzel olacak ama herkes firarda demirbaş üç kişi kaldık ne yapsak acep.Bence anket devam edene kadar herkes kendi çapında okuduğu kitaplardan bahsetsin en azından fikir olur.Tabi bu arada ben hala başlamadım yeni kitaba sanırım onu kışa bırakıcam yeni bir ytane gözüme kestiricem burcuuuuum her gün bi gelip imza çakıyosun valla bravo sana en istikrarlı üye seçiyorum seni ben şahsen bizzat kendim hi ho ho
Ayyyy sorma tatlım ya bir tek biz kaldık buralarda. Ben de her gün giriyorum topice eski topicler gibi unutulup gitmesin, yarım kalmasın diye. Ben de bu seçilmişlik için sana teşekkürlerimi sunuyorum kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
Evet evet okuduğumuz kitaplardan bahsedelim ama benim son zamanlarda okuduklarım canınızı sıkabilir, ilginizi çekmez ki :ecrin_bebek:bebiş ve doğum kitaplarıyla yatıp kalkıyorum..
boshayallersmile boshayallersmile Nermin Bezmen'li günleri arıyorum, nerelerdesiniz arkadaşlar :hulya:
Yaa yaa nermin ablama atıp tuttuk amma gel gör bak arıyoruz tırım tırım ne güsel çekiştirmiştik amaa oyyy canım çekti.Evet burcum sen paylaşma okuduklarını zira ben çok sinirlenebilirm çünküm biliyorsun bu ara malum konuda psiko olmuş durumdayım.sen yazılanları oku emi aha aha şaka yapıyorum lolişim alınma ama her şakanın altında bir d egerçek vardır derler ben bilmem artıkın msni açınca dürt beni bide emi.Ayy Ramses lanetledi beni zannımca kitaba elimi süresim yok
Tabi ki ben mesajı aldım sadece okuyorum yazılanları, yorum yapmayacağım söz. aklinialirimsmile
Ama siz de artık okuyun başka başka kitaplarda çekiştirelim anacım.
Msn'i açınca rahatsız ederim seni bol bol
Ay benim de elimde bir sürü okunmayı bekleyen kitap var. Mesela Fransız Süiti'ni okudunuz mu? Ben bir kaç sayfa okuduydum geçen sene sonra attım köşeye, okuyup bitiren ya da hakkında bilgisi olan varsa bana bir gaz versin de başlayıp bitireyim.
mairbef bu arada çok güzel gaz vermişsin bnm bile okuyasım geldi kitabı kaydirigubbakcemile3
Aha aha bir de sorun bakalım okumuşmuyum benimki kuru gaz puhaha ha bu arada hoşgelmişsiniz efenim nerelerdeydiniz valla yakında kazan kaldıracaktık 2 kel bir kör kendi çapımızda direniyorduk bu sıcaklarda topicimiz elden düşmesin diye nihayet bir neferimiz daha geldiler.Sormuyorum bile deniz güneş kombinesini hımmm,yeni anket bayram ertesi olur zannımızca çünkü rağbet yok bizim bit pazarına bu ara
a.s. valla cnm ev taşıdık 2.hafta işte anca herşey yerli yerine oturdu bi de malum ramazan ve sıcaklar kardeşimin üniversite telaşı vardı bi de çok şükür isanbul üni. kazandı
bu arada leyla adlı kitabı okudum 1 günde süperdiii evet pek gelen giden yok cnm ben de vaktim oldukça gelmeye çalışıorum
Ayyy hemen başla okumaya harika bir kitap o bir oku bir daha okuyasın gelir yani o derece tadından yenmez bir türde Burcum hiç vakit kaybetme hemen başla aaah aha bir oku diyeceksin bunca zamandır okuduklarımda kitapmıymış bunun yanında.:lepi:
Nasıl iyi gaz verdim mi sırnaşık şey ha bu arada kimmiş bu kitabın yazarı ehe ehebilmiyorumkismile
a.s. valla cnm ev taşıdık 2.hafta işte anca herşey yerli yerine oturdu bi de malum ramazan ve sıcaklar kardeşimin üniversite telaşı vardı bi de çok şükür isanbul üni. kazandı
bu arada leyla adlı kitabı okudum 1 günde süperdiii evet pek gelen giden yok cnm ben de vaktim oldukça gelmeye çalışıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?