• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özyeğinli var mı?

kadin_olmak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2008
79
0
286
36
İstanbul
Herkese selam... Aranız da Özyeğin'e giden var mı? Teyzemin kızı sınava girdi şimdi sonuçları bekliyorlar ama duyduğumuz kadarıyla oradaki akademik kadro oldukça güçlüymüş ve bu konuda bilgi istiyorum. Yardım ederseniz çok sevinirim.Bir de akademik programlar nasıl?

Tercih zamanı yaklaştı stres arttı tabi. Ama önceden araştırma yapmak gayet iyi. Bu konuda takdir ediyorum. Akademik kadro bildiğim kadarıyla güçlü. Hep doktoralılar var ve eğitim konusunda belli yolu kat eden insanlardan eğitim almak gayet güzel olur. Araştırmaya devam et derim :)

Evet birkaç gündür araştırıyorum, bu sene hukuk, psikoloji, girişimcilik, bankacılık ve finans, sivil hava ulaştırma işletmeciliği bölümleri de açılıyormuş hem.. Sanırım aklımda birçok şey şekillenmiş durumda, şurdan da inceleme yapılabilir: Özyeğin University - Ozyegin Universitesi Akademik Programlar

ben olsam birçok köklü devlet üniversitesi varken orayı yazmazdım, güvenemezdim yeni olduğu için. ayrıca burslu mu yazacak bilmiyorum ama burssuz fiyatları çokk yüksek geldi bana

bi arkadaşım orda yüksek lisans yapıo
ben de o ne beee demiştim ona
o da bana adına bakma çok iyi hocalar var, çok iyi yere gelir ilerde demişti..

özel üniversite hakkında hocaların bırakma tutumu varmış doğrumu bu söylenti bi sene daha para versinler diyee

Orayı bitirince iş garinti falan demişti Edebiyat Hocamız
o grubun şirketlerinde çalışma imkaanı falan veriyorlarmış
eğitim kadrosuda iyiyse daha ne olsun..

Back