Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilmiyorum ama olmaz sanırım çocuk macunu kullanın allah yarımcınız olsunbenim 14 yaşında zihinsel engelli bir oğlum var dişlerini biz fırçalıyoruz ama ağzını çalkalayıp tükürmüyor yutuyor bu sorun olurmu bilgisi olan varsa yardım istiyorum teşekkürler
çocuklar için üretilen diş macunlarından kullanabilirsiniz
zihinsel engel derecesi nedir bilmiyorum ama sonuçta öğretilebilir çocuk grubuna dahildir
dolayısıyla yutulmaması gerektiğini,sık tekrarla öğretebilirniz
ayrıca destek eğitimi alıyorsada gittiği kurumdan bu konuda yardım isteyebilirsiniz
canm doktoruma sordm dediki ilk çocuk macunu kullansın bende senin dedigini anlattım beyazlatmıyomş hem 14 yaşnda çürüklere tam olarak engel olmaz dedim ozamn dedi mercimek büyüklügünde sürsn fırçaya zaten dırçaladıkça o çogalır köpürür ama gün boyunca 3 kere weya 2 kere fırçaladıgında toplam büyüklük yarım fındık kadar olsun daha fazla olmasın dedi ayrıca eger ewladınız tepkiyle karşılamazsa çünkü korkabilir özürlü çocuklar yakından biliyorm diş ipide arada kullanabilrsnz 2 günde bir felan arada kalan artıklar giderse çürüme engellenebilir.....inş yardımcı olabilmişimdr sizi we yawrunuzu öpüyorm :1hug:
5-6 yıl oncenin mevzusuymus
Okuyanlara ışık olur en azindan
yutulsa da zarar vermeyen dıs macunu yerıne ben karbonat suruyorum fırcaya ve onunla fırcalıyorum bembeyaz oluyor cocukların dıslerı...BIR DE FARMASI DOGAL BITKI OZLU ALEO VERALI DIS MACUNU ALDIM GECENLERDE FIRCAYA SIKINCA AAA YEMYESIL SANKI BITKI YAPRAKLARINI EZIP YAPMISLAR GIBIYDI ONU DA ALABILIRSIN netten macunların kanserojen olduklarını okudugumdan berı allah yar ve yardımcınız olsun guzel kardesım
normal diş macunlarındaki flouride çok büyük bir toksindir, kanserojendir
aslında organik olmayan diş macunları katiyen kullanılmamalı- bizler için de geçerli
ama oglunuz yutuyorsa, organik yutulabilir macunlar var bunları alın derim