ÖZÜR DİLEYEREK ACİYORUM KONUYU

HakimeHNMMM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2016
1.704
2.005
48
Kızlar hepinizden özür dileyerek aciyorum konuyu. Hakkinizi helal edin belki sikiyorum boguyorum sizi ama şuan o kadar doluyum kötüyüm ki sadece icimdekileri boşaltmak istedim.Kimse birşeyler yazmak zorunda değil gerçekten vaktinizi aldiysam özür dilerim. Bugün ablama gittim aksam babam aradı yemeği ben getiricem orda yiyelim siz yapmayın dedi. Ablam Eniştem o kadar güzel agirladilar ki babamı bizi ,enistemle babamın sohbeti öyle güzeldi ki,Eniştem in ani misafir gelmeleri bile mutlu etti. Evlere dağılırken herkes bizede gelin dedi ben diyemedim,herkes slm soyle dedi birbirine bana demediler evdeki lanet e slm söylemek istemediler belli ki. Haklilar ama ben o kadar yaraliym ki sadece ağlıyorum çok caresizm içim aciyor.onlar benim annem babam ama evimde agirlayamiyorim ,çat kapı gidemiyorum kendimden nefret ediyorum iğrenç lanet bi evladım onlara bu yaptığım haksızlık,saygisizlik Allah bu kocamin belasını versin de kurtulayim.Ben ki ne kadar güçlü ne kadar idealisttim herkes genç yaştaki o azmime hayran kalırdı hevesliydim mutluydum kahkahalar atardim evin nesesisin derdi annem birde su halime bakıyorum yazıklar olsun bi insan kendini bu kadar düşürür ancak. Mutsuzum çok hemde. Birde kocam olacak adamı aradım s.dışına gitti is için oooh karili kızlı çalgı cengi keyif yapıyor birde bana hadi uzatma çocukları uyut diyor. Kendimden nefret ediyorum acizligim için bu kadar düştüğüm icin. Şuan karar verdim ve ne olursa olsun yarin avukatla konuşup açacağım davayı yansın bu şehir koysun kıyamet umurumda değil çocuklarımı boyle silik buyutmuycem onlara bu haksızlığı yapmiycam tskler hepinize hayırlı geceler

Canım çok iyi anlıyorum seni... Üzülme ne okur, herkes hareketleriyle kendi karakterini ya da karaktersizliğini gösteriyor işte...
Yine başarılı olursun, güçlü bir kadınsın sen, hele anne olunca süper kahraman gb oluyor kadınlar,
İyice düşün düşüncelerini netleştir, sonra harekete geç,
Hakkında hayırlısı olsun

hakkınızda hayırlısı olsun. çocuklarınız varmış onlar için güçlü olmanız, mutlu olmanız gerekir. eminim onlar da annelerini mutlu görmek isterler. üzülmeyin. zor bir süreç ama atlatılıyor bir şekilde.

Tsk ederim Allah razi olsun. Kararimi verdim artik yolumu çizeceğim kendim olacağım kendimi yasayacagim

İnsan böyle hissediyor evet.
Kendi mutsuzluğundan çok, yanlış seçimlerinden ötürü ailene çektirdiğin üzüntülerle üç kat daha fazla
üzülürsün.

Yine de kendine fazla haksızlık etme.
Böyle olacağını bilemezdin.
Böyle olsun istemezdin.
Kimse istemez.

Bir öküze evet demedi boşanan hiç bir kadın.
Herkes bir prensin öküz oluşunu izledi, çekti çekti ve çekemediğinde gitti.

Hayatınızı daha fazla ellerinizin arasından kayıp gitmeden sıkıca tutun. Çocuklarınızla Mutlu bir hayat sürersiniz inşallah bundan sonra

Amin Allah razi olsun.

Amin Allah razi olsun. İnşallah biran evvel herşey yoluna girer

eşinin değişmeyeceğini düşünüyorsan kararlı davranmanı öneririm.

Ah ah, ne kadinlar taniyorum tirnaklariyla hayatini kazanip baskalarina muhtac olmadan huzurla yasamini surduren. Olmayacak hicbir sey yok. Yeter ki guclu olun, dik durun. Umarim her sey gonlunuzce olur.
Amin inşallah çok tsk ederim.
Hayatınızı daha fazla ellerinizin arasından kayıp gitmeden sıkıca tutun. Çocuklarınızla Mutlu bir hayat sürersiniz inşallah bundan sonra
Amin inşallah yarından itibaren tutacağım artik birakmayacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…