- 1 Şubat 2016
- 1.704
- 2.005
- 48
- Konu Sahibi HakimeHNMMM
Kızlar hepinizden özür dileyerek aciyorum konuyu. Hakkinizi helal edin belki sikiyorum boguyorum sizi ama şuan o kadar doluyum kötüyüm ki sadece icimdekileri boşaltmak istedim.Kimse birşeyler yazmak zorunda değil gerçekten vaktinizi aldiysam özür dilerim. Bugün ablama gittim aksam babam aradı yemeği ben getiricem orda yiyelim siz yapmayın dedi. Ablam Eniştem o kadar güzel agirladilar ki babamı bizi ,enistemle babamın sohbeti öyle güzeldi ki,Eniştem in ani misafir gelmeleri bile mutlu etti. Evlere dağılırken herkes bizede gelin dedi ben diyemedim,herkes slm soyle dedi birbirine bana demediler evdeki lanet e slm söylemek istemediler belli ki. Haklilar ama ben o kadar yaraliym ki sadece ağlıyorum çok caresizm içim aciyor.onlar benim annem babam ama evimde agirlayamiyorim ,çat kapı gidemiyorum kendimden nefret ediyorum iğrenç lanet bi evladım onlara bu yaptığım haksızlık,saygisizlik Allah bu kocamin belasını versin de kurtulayim.Ben ki ne kadar güçlü ne kadar idealisttim herkes genç yaştaki o azmime hayran kalırdı hevesliydim mutluydum kahkahalar atardim evin nesesisin derdi annem birde su halime bakıyorum yazıklar olsun bi insan kendini bu kadar düşürür ancak. Mutsuzum çok hemde. Birde kocam olacak adamı aradım s.dışına gitti is için oooh karili kızlı çalgı cengi keyif yapıyor birde bana hadi uzatma çocukları uyut diyor. Kendimden nefret ediyorum acizligim için bu kadar düştüğüm icin. Şuan karar verdim ve ne olursa olsun yarin avukatla konuşup açacağım davayı yansın bu şehir koysun kıyamet umurumda değil çocuklarımı boyle silik buyutmuycem onlara bu haksızlığı yapmiycam tskler hepinize hayırlı geceler