• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

özsu diyeti jason vale

heyyo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2010
54
0
0
İstanbul
Selamlar,
yeni aldığımız katı meyve sıkacağından bir kitap çıktı
özsu diyeti adında, yazarı Jason Vale

sadece meyve suyu, smoothie- yoğurtlu ballı meyveler
su ve bitki çayı içilebiliyor 7 gün sürüyor sağlıklı bir şekilde 3.5 veya biraz daha fazla veriliyor

vucuttaki toksinleri atıyor, daha sağlıklı saçlar, tırnaklar ve cilt vaadediyor

büyük ve iyi bir katı meyve sıkacağı olan arkadaşları beklerim katılım için
meyve sularıyla uğraşmak kolay değil hatırlayatım

selamlar,
yeni aldığımız katı meyve sıkacağından bir kitap çıktı
özsu diyeti adında, yazarı jason vale

sadece meyve suyu, smoothie- yoğurtlu ballı meyveler
su ve bitki çayı içilebiliyor 7 gün sürüyor sağlıklı bir şekilde 3.5 veya biraz daha fazla veriliyor

vucuttaki toksinleri atıyor, daha sağlıklı saçlar, tırnaklar ve cilt vaadediyor

büyük ve iyi bir katı meyve sıkacağı olan arkadaşları beklerim katılım için
meyve sularıyla uğraşmak kolay değil hatırlayatım

ben yaptım bunu kitabı var 7 günde 3.5 kilo adı
çok sağlıklı yine yaparım detoksa ihtiyacım var

merhaba siz kaç kg verdiniz? ve başlangıçta kaç kg dunuz?
gerçekten etkili oluyor mu
bir de yapamam diye korkuyorum tarifler uygulanabilir mi?
fiber im yok, buğday ruşeymi aldım, bakteri tozum da yok
evde yapılan yoğurdu kullanacağım çok güzel bir diyete benziyor
gerçekten saç ve tırnaklarda ciltte değişim yaratıyor mu?

kendi kolay tarifleriniz varsa yazar mısınız?
ben sıcak elma suyuna tarçın eklenen tarifi denedim ve çok sevdim, sıcak olması çok güzel
tabi kaynatılmayacak sadece elma suyu ısıtılacakmış

tamam da orası kilitli nasıl paylaşım yapacağız ben o linki görmemiş değilim ama paylaşım mümkün değil ki o linkte
ilginiz için teşekürler

kendi kolay tarifleriniz varsa yazar mısınız?
Ben sıcak elma suyuna tarçın eklenen tarifi denedim ve çok sevdim, sıcak olması çok güzel
tabi kaynatılmayacak sadece elma suyu ısıtılacakmış

canım ben 55 kiloyum şu an
tarifleri kendim uydurdum
ne bulursam onu sıktım
şimdi kiraz içiyorum mesela diüretik

Buket hanım kaç gündür yapıyorum hiç ekmek şeker protein almamama
rağmen kilomda 1 gr değişim yok
bir arkadaşım da daha önce başladı bugün 9. günüymüş -değişme olmayınca inat etmiş devam edicem diyor - o da hiç vermemiş
acaba biz nerede yanlış yaptık?
elmayı çok sıkıyordum ama ana malzeme buydu , acaba o mu kilo vermeme engel oldu
şeker içeriği nedeniyle iyi de bu diyet böyle yani ne sıkabilirim ki başka
havuç, elma, pancar vs sıkıyordum

tamam da orası kilitli nasıl paylaşım yapacağız ben o linki görmemiş değilim ama paylaşım mümkün değil ki o linkte
ilginiz için teşekürler

Ben de zaten orası kilitli olmasaydı burayı kilitlerdim oradan devam etmeniz için.. sadece bilgi almanız için ekledim linki... iyi paylaşımlar....

ay çok iyi olurdu bu ben de de var katı meyve sıkacağı ama içindeki malzemeleri bazılarını ben burda hayatta bulamam sana başarılar canımm:)

Merhabalar
bu özsu diyetini uygulayan başka kimse olmadımı ?

Kızlar Merhaba,
Ben 3. gündeyim şuan dayanamam sandım ama sebze meyve suyu çok tok tutuyor insanı.Birde çalışıyorum annem sabah sıkıp şişeye koyuyor buzdolabında saklıyorum hiç birşey olmuyor.
2ç gün sonun da 1 kilo verdim ama tabii hem bunu devam ettirip ben bitince deli gibi yemeğe saldırmamanız gerekiyor.
Sonraki yorumlar hemen geri aldım oluyor.Bu detox 'u yapıp sonra normal bir diyet programına devam etmeliyiz.
Hem içimiz temizleniyor yağ ,un, beyaz şeker, tuz vs.. vicudumuza girmiyor.
Büyük bir tansiyon yada sağlık probleminiz yoksa deneyin derim..

Benden bugünlük bu kadar herkese kolay gelsin :):51:

Kızlar uyanın 4 . günüm bitti totalde 2.7 gr farketti arada sebze corbası içtim yada bugun meyve yedim ama gidipte yemek yemedim...
Bence deneyin sonra da saldırmazsanız yemeğe bence bu süper bir detox görünüyorö benden tavsiye!

Herkesler denesin kilolar versin sağlık gelsin.Bol meyve sebze sulu günler dilerim...:nazar:

Bu konuyu araştırmaya başladım. kilo veremedik diyen arkadaşlar sanırım kendi tariflerini uygulamışlar ve bol bol meyve ile kök sebze kullanmışlar yani aslında resmen şeker içmişler.

Tarifleri kitaba uygun yapmamız gerekiyor. Başka türlü işe yaramaz. Her meyve, her sebze kullanılmaz...

Back
X