- 25 Aralık 2018
- 6
- 8
- 35
- Konu Sahibi mavili_morlu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne zaman yapıldı? Bi değişiklik oldu mu rahminde filan?Prp nin hangi yapıya uygulanışını merak ediyorsun mavili bilmiyorum ama bana endometriuma uygulandı.
Allah şifa versin. İnşallah daha fazla acı çekmesin. Zor ve acılı bi işlem olduğunu okudum. Benim de bağışıklık sistemi rahatsızlığı var. Ve embriyo tutunamıyor, vücudum embriyoyu virüs gibi görüp savaş açıp tutunmasını engelliyor. Bunun için ozon tedavisine başlayacağım sanırım..2 ay oldu hemen hemen.Beklenilen gelişmeyi oluşturmadı.
Şuan halen takip ediliyorum.Bu aşamadan sonra olumlu yönde beklenen gelişme olmayacaktır ancak bir yan etki durumu oldu.O yakip yönden takip ediliyorum.Yan etkiyi ekarte edebilirsek yeniden prp deneyebilir doktorum.
Amin canım sağol. Ozonu ben de düşündüm biraz araştırdım bir ara .Ozonla ilgili ürkütücü bilgiler de okudum.Seni soğutmak istemem ozondan ama iyi incelemeli.Olumlu etkileri de çok tartışmalı bir uygulama.Allah şifa versin. İnşallah daha fazla acı çekmesin. Zor ve acılı bi işlem olduğunu okudum. Benim de bağışıklık sistemi rahatsızlığı var. Ve embriyo tutunamıyor, vücudum embriyoyu virüs gibi görüp savaş açıp tutunmasını engelliyor. Bunun için ozon tedavisine başlayacağım sanırım..