Ozon ve prp tedavisi

mavili_morlu

Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2018
6
8
35
Selam arkadaşlar, başarısız tüp bebek ve tekrarlayan düşükler için ya da bağışıklık sistemini güçlendirme için ozon tedavisi, prp tdvisi gören var mı aranızda? Ya da genel olarak ozon yaptıran.

2 ay oldu hemen hemen.Beklenilen gelişmeyi oluşturmadı.
Şuan halen takip ediliyorum.Bu aşamadan sonra olumlu yönde beklenen gelişme olmayacaktır ancak bir yan etki durumu oldu.O yakip yönden takip ediliyorum.Yan etkiyi ekarte edebilirsek yeniden prp deneyebilir doktorum.

Allah şifa versin. İnşallah daha fazla acı çekmesin. Zor ve acılı bi işlem olduğunu okudum. Benim de bağışıklık sistemi rahatsızlığı var. Ve embriyo tutunamıyor, vücudum embriyoyu virüs gibi görüp savaş açıp tutunmasını engelliyor. Bunun için ozon tedavisine başlayacağım sanırım..

2 ay oldu hemen hemen.Beklenilen gelişmeyi oluşturmadı.
Şuan halen takip ediliyorum.Bu aşamadan sonra olumlu yönde beklenen gelişme olmayacaktır ancak bir yan etki durumu oldu.O yakip yönden takip ediliyorum.Yan etkiyi ekarte edebilirsek yeniden prp deneyebilir doktorum.
Allah şifa versin. İnşallah daha fazla acı çekmesin. Zor ve acılı bi işlem olduğunu okudum. Benim de bağışıklık sistemi rahatsızlığı var. Ve embriyo tutunamıyor, vücudum embriyoyu virüs gibi görüp savaş açıp tutunmasını engelliyor. Bunun için ozon tedavisine başlayacağım sanırım..

Amin canım sağol. Ozonu ben de düşündüm biraz araştırdım bir ara .Ozonla ilgili ürkütücü bilgiler de okudum.Seni soğutmak istemem ozondan ama iyi incelemeli.Olumlu etkileri de çok tartışmalı bir uygulama.
Sana doktor mu önerdi canım ozonu?
İstanbul'da ise Getat araştırma merkezleri var bazı devlet hastanelerinde , bu hastanelerin bazılarında ozon tedavisi olabiliyor.

Prp'nin çok fazla kullanım alanı olduğunu biliyorum ama bu yöntemi ilk kez duydum. İnşallah faydası olur isteyen herkese.

X