ÖZNUR'un Dükkanı 27 ve 28.inci sayfada Herşey Burada

bir de çanta elde taşıma için uygun galiba kola takılabiliyor mu duruyo mu kolda.ya da çapraz askısı var mı

çanta kolada takılabiliyor, ancak koltuk altına geliyor, çok geniş değil yani
çapraz askısı yok canım bu şekilde

bir de çanta elde taşıma için uygun galiba kola takılabiliyor mu duruyo mu kolda.ya da çapraz askısı var mı.sen özelden istedklerimi ayır canım konşrz.ii geceler.

canım ürünler için son kararını çarşamba bildirirsin ok
çünkü çok fazla tutamıyorum

kızlar bugün kargo günüm
çıkmadan istediğiniz birşeyler varsa iletin
ürünlerde her zaman pazarlık payı mevcuttur
ürünlerime 27-28-29. sayfalarda bakabilirsiniz

Son düzenleme:
yağmur çamur demedim, kargolarınızı gönderdim
birazdan takip numaralarını gönderiyorum

dün not düşmeyi unutmuşum
bu ürünler bir süreliğine nilay_ilker arkadaşımıza ayırtılmıştır.

çanta tekrar satıştadır arkadaşlar

Son düzenleme:
Son düzenleme:

Canim buradaki saks mavisi 10tl olan elbisede guzlmis simdi gordum.o krem keten birde bu.eger satilmadiysa bunlari ikisini 25tl yaparmisiniz?

Merhaba cnm. Bir ve ucuncu foto icin en son fiyat ne olur.birde kargosu Icin soruyorum nerde yasiyorsunuz? Istanbuldayim ben..biraz indirim yaparsaniz aalmayi dusnuyorum

Canim buradaki saks mavisi 10tl olan elbisede guzlmis simdi gordum.o krem keten birde bu.eger satilmadiysa bunlari ikisini 25tl yaparmisiniz?

canım ilk sorduklarını istersen ikisi 30 tl olsun
eğer ikinci sorduklarını istersende dediğin gibi 25 tl olsun, seni kırmayım

Son düzenleme:
canım ilk sorduklarını istersen ikisi 30 tl olsun
eğer ikinci sorduklarını istersende dediğin gibi 25 tl olsun, seni kırmayım

Tesekkur ederim canim :) ilk bastan kararsiz kaldim ama kardesime en uygun o krem keten olur onu alayim sadece.adresimi yazdim cnm.kargoya verince haber verirsen sevinirim cnm:)

Tesekkur ederim canim :) ilk bastan kararsiz kaldim ama kardesime en uygun o krem keten olur onu alayim sadece.adresimi yazdim cnm.kargoya verince haber verirsen sevinirim cnm:)

tamam canım benim, yarın kargonu gönderir sana burdanda takip nonu yazarım

arkadaşlar bu güzel keten elbise lale87 arkadaşıma satılmıştır.
kardeşi güzel günlerde kullansın,

Ayy canimm tesekkur ederim.kardesim uzakta nisan ayinda yanina gideceğim giderken goturecegim hediye umarim guzl olur bedeni falan:)

Ayy canimm tesekkur ederim.kardesim uzakta nisan ayinda yanina gideceğim giderken goturecegim hediye umarim guzl olur bedeni falan:)

beğeneceğinden hiç kuşkun olmasın. kalitesi yeri çok iyi.
görünce anlayacaksın zaten. bu arada M beden canım. bunu ben 38 bedenken kullandım.
36 bedenede 38 bedenede çok güzel durur.

beğeneceğinden hiç kuşkun olmasın. kalitesi yeri çok iyi.
görünce anlayacaksın zaten. bu arada M beden canım. bunu ben 38 bedenken kullandım.
36 bedenede 38 bedenede çok güzel durur.

Canim sagol tesekkurler. .

Kalan ürünlerimi 27. 28. sayfadan itibaren inceleyebilirsiniz hanımlar

.....................................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…