ÖZNUR'un Dükkanı 27 ve 28.inci sayfada Herşey Burada

.......................

Günaydın hanımlar, ürünlerime 20 inci sayfadan itibaren bakabilirsiniz

sıfıra yakın ürünlerim arasında yazlık olanlar
kaçırmayın arkadaşlar

hepsi taç mağazalarından aldığım çok şık ve kaliteli gömleklerdir, içim gidiyor ama maalesef artık olmuyorlar. hepside 38 beden uyumludur. 36 bedenede çok güzel durur. her biri 10 tl

özelden soranlar için satılmıştır arkadaşlar
sevgili julyyciğimin ablası güzel günlerde kullansın..:
16:

Eki Görüntüle 982905

özelden soranlar için satılmıştır arkadaşlar
sevgili julyyciğimin ablası güzel günlerde kullansın..:
16:

özlemişimm öznurumm ben geldim evet ablam cokta severek kullanıyor gelen pantolon biraz bol oldu ama cok şık cok guzel ve elbisen mukemmel oldu takılarda muhtesem tekrar teşekkür ederimm herşey için canım benim

özlemişimm öznurumm ben geldim evet ablam cokta severek kullanıyor gelen pantolon biraz bol oldu ama cok şık cok guzel ve elbisen mukemmel oldu takılarda muhtesem tekrar teşekkür ederimm herşey için canım benim

bende özledim canım benim, nerelerdesin sen
kıyafetleri beğendiğine sevindim, pantalon dar gelmesinde bol gelince çaresi var nasıl olsa
güzel günlerde kullan canım, beğendiğine çok mutlu oldum

bende özledim canım benim, nerelerdesin sen
kıyafetleri beğendiğine sevindim, pantalon dar gelmesinde bol gelince çaresi var nasıl olsa
güzel günlerde kullan canım, beğendiğine çok mutlu oldum

aynen öyle canım cok kaliteli ürünlerin herkesede tavsiye ediyorum öznurumu seçin bol satışlar olsun cok öptüm akşama görüşmek üzere

aynen öyle canım cok kaliteli ürünlerin herkesede tavsiye ediyorum öznurumu seçin bol satışlar olsun cok öptüm akşama görüşmek üzere

görüşürüz canım
bende seni takipteyim, senin ürünlerinde çok kaliteli ve çok şık

kızlar bu gömlekler kaçmaz, taç mağazasının ürünleri ve sıfıra yakınlar
her biri 10 tl

Son düzenleme:
madem bugün çıkıyosun gönder o zaman canım bana, adres bilgimi 5 dk bittiğinde yazıcam

puffycim 5 dk engeli yüzünden buraya yazıyorum
o zaman kotu çıkarıyoruz değilmi
diğer 5 parça 22,5 demiştik
kargo 6,5 tl tutuyor canım
bu şekilde gönderiyorum
adres bilgilerini bekliyorum

arkadaşlar bu ürünler puffy123 arkadaşıma satılmıştır
güzel günlerde kullansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…