ÖZNUR'un Dükkanı 27 ve 28.inci sayfada Herşey Burada

canım ben L bedenim, sende benim bedenime uygun bir şey bulamadım yada ben göremedim

evet benimkiler küçük beden genelde :26: neyse saglık olsun diyelim kısmetim olursa ilerde alırım artık bol satışlar sana canım

46 beden 1 kez giyilmiş pantolon 17 tl

40 no bayan spor ayakkabısı 1 kez giyildi 10 tl

37 no sandalet 10 tl

Diğer ürünlerim için lütfen bir önceki sayfaya bakınız

Kızlar çok yakında taşınıyorum. O nedenle elden çıkarmak için çoğu üründe büyük indirimler yapıcam. beğendikleriniz varsa kaçırmayın

bu arada takasada açığım, yeterki bana olmayanlar elden çıksın. ürünler 20. sayfada mevcuttur.

öznur merhaba kahverengi kısa mont un içini görebilmem mümkünmü birde en son kaç dersin ona

öznur merhaba kahverengi kısa mont un içini görebilmem mümkünmü birde en son kaç dersin ona

canım bunu diyorsun sanırım. bunu 1-2 kez ancak giysim sıfır ayarında yani.10 tl olur. yeterki elden çıksın. için fotoğrafını şimdi çekip ekliyorum

canım dediğim gibi 2 kez giydim, terletme bende yapmadı, tabi sıcak tuttuğu kesin.
ptt ile kapıda ödemeli gönderiyorum, şehir içi 1 kg kadar 4,50, şehir dışı 6,5 tutuyor, ben ankaradayım.
daha birçok ürün var, beğendiğin varsa tek kargo ücreti ödemiş olursun

canım özelde yazdım sana bakar mısın

öznurcum çatladım kız burdaaa özeline bak azcıkta:)

bak o sölediklerimi çok beğendim çabuk sayfamdan bişi bul sen de :)

nilaycım üşenmedim 15. sayfandan itibaren senin tüm ürünlerine baktım
bana göre hiç bir şeyin yok tatlım ya.
beğendiğim ürünler oldu ama bedenleri çok küçük.
malesef çok üzgünüm

nilaycım üşenmedim 15. sayfandan itibaren senin tüm ürünlerine baktım
bana göre hiç bir şeyin yok tatlım ya.
beğendiğim ürünler oldu ama bedenleri çok küçük.
malesef çok üzgünüm

iki ürüne uygun bi fiyat ver o zman canım alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…