özluyorum sevıyorum gururum ne yapmalı?Yardım edın..

Seni yiyor gibi geldi bana sen neden para gonderiyorsun bir erkege bu erkek bunu nasil kabul ediyor ki bu kocan vs degil Bence artik bu cocuk seni gozden cikarmis yaptigin hatalarini cezasiz birakacagini sanmiyorum bir yengec erkeginin madem bukadar seviyorsun ve emeklerinden bahsediyorsun kimseyle konusma bu cocuk ne diyorsa onu yap seviyorsan. Tabi

Ooo para bile yediriyomussun adama ya.Bizde bi laf vardir"tok yemis"diyesizinkide oyle sanirim.eger yiyecek baska birini bulmamissa bekleyin az,burnu surtup geri doner zaten

yaşlar ufak muhtemelen
gereksiz kapsriler ve bir dolu çekişme
ayrısal da beraberiz olayı

niye bu kadar çok yoruyorsunuz?
neden yalan söylüyorsunuz?
birbirinizi araştırma ihtiyacı neden?

Yalnız bu kişinin öğretmen olma ihtimaline inanmak istemiyorum.

okadar karışık yazmışsın ki anlamakta güçlük çektim konuşma diliyle yazmasanız olmaz mı ? konundan anladığım kadarıyla ikinizde birbirinizin arkasından ilişki süresince işler çevirmişsiniz. affedince o yapılan hatalar iş çevirmeler unutulmuyor erkeklerden anladığım kadarıyla beraber olduğu kadının yanlışını yada hatasını gördüğü zaman beyninde ve kalbinde bitiriyor hemen yani biz kadınlar gibi değiller düşünmezler o an onlar için biter. kimi erkek aklında bitirdiği an hayatından da çıkarır ilişkiyi tamamen sonlandırır.(bu bence en aklı başında karakterli adamın izlediği yol) kimi erkekte ilişkiyi aklında bitirsede belli ettirmez bunu karşı tarafa ilişkiye devam eder bu defa beraber olduğu kadınla zaman geçirmeye bakar ta ki yeni birini bulana kadar ee öyle oluncada kadından her türlü yararlanmayı düşünür. bana kalırsa sevgilinde aklında bitirmiş sadece seni cepte tuttuyor ve yeni birini bulunca seni tamamen bırakır.bu kangren olmuş ilişkiyide biran önce kesmeye bak üzülen taraf sadece sen olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…