- 7 Mart 2015
- 20
- 5
-
- Konu Sahibi disikartal19037
Tercüme edecek olan var mı?
Başlıktan anladığımı anlatıyorum, sevgilisiyle ayrılmışlar mesaj atmak istiyo ama gurur yapıp mesaj atmıyor, bize soruyor ne yapayım diye.. Biz at dersek gururunu hiçe sayıp eski sevgilisine mesaj atacak.Tercüme edecek olan var mı?
.telıme msj geldı web onlıne gırıs yaptınız dıye:) yaklasık 1hftadr sabahlarn 7sınde kalkıp bakıyor benı kım aramıs etmıs?
para konusuna gelınce atmadm! aç şuan blıyorm.aç kalsn! ne yapmak gerekıyor bu durumlarda bır bayan olarak duygusal davranıyoruz.aglıyorum paso ınanılmaz ozledm onu((((( hıc barısmıcaz mı ne bılım bu kadarı fazla deglmı sesının bıle duymuyorm 5senemı verdıgım askımaa....
????cok fazla arastırdıgı ıcınnn olmasın
Sizin en başta birbirinize guveniniz yok güven yoksa zaten mutlu olamazsiniz birde o uzakta araya daha çok soğukluk girmistir bence herkes yoluna baksin ben ilerisini parlak gormuyorumArkadaslar merhaba 4senelık ılskmden bahsedecegm.bız hem arkadas hem dost hersey olduk yanı bunlar ayrılmaz dersınız gorsenız.sevglmn kıskanclıkları bnm kıskanclklarm bıtmedı.yalnız benm arastırmalarm yoktu.kendısı yengec burcu ztn.herseyıj arastırır eder onume koyar.bugune kdr cok seyımı yakaladı yanı yalanımı bıraz ufak tefek tabı buyutulcek seyler bıle degıldı yanlıs anlasılmalar hep.kin tutmadı e fzla 1 hfta kalır barısırdık.ama bu deda sevgıllıelr gununden berı ayrıyızönce ıslerı vardı haletmesı gereken.aramız 10dakıka fln.gorusvektık en son normal gorustuk.ıldısına gıtmesı gerekıyordu.kac kere evıne gttm aradm belkı 10000kere açmadı bıttı fln dedı.yıne bısyeler bulmus haspam.1ay snra fln ıl dısına gttgnı soyledı okulu ıcın.adamn babası yenı öldü.benm yaptgm yanlısklar ortada eyvallah ama en son guzel gorustk.ıyleyse nye gorustk! ben sinir krızlerı gecrdm ustuen gtmemem gerektıgınıj anladm.maddıyat konusuna gelınce kendısı okuyor ben calısıyorum uzakta oldugu kımsesı olmadıgı ıcın ona yardmlar ederm senelerdr.tabı karsılıklı o da bana ederdı.en son borc olarak alrm ama ayrıldk fln dedı.ben cok ısrar ettm atıyım dye.sora guvensın dıye telımn sıfresını verıstm..kımı arayp aramadgmı gorsun dıye.ok ver dedı.(hem ayrıluıyo hem ver dıyor) neyse ben 1haftadr elımı ayagumı cektm.sms btcek artık bana ulasamassn falan dedı ben cvp vermedm.telıme msj geldı web onlıne gırıs yaptınız dıye:) yaklasık 1hftadr sabahlarn 7sınde kalkıp bakıyor benı kım aramıs etmıs?para konusuna gelınce atmadm! aç şuan blıyorm.aç kalsn! ne yapmak gerekıyor bu durumlarda bır bayan olarak duygusal davranıyoruz.aglıyorum paso ınanılmaz ozledm onu ((((( hıc barısmıcaz mı ne bılım bu kadarı fazla deglmı sesının bıle duymuyorm 5senemı verdıgım askımaa....
Tercüme edecek olan var mı?