• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ozlmm91'in Günlüğü

ozlmm91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2010
203
0
96
İstanbul
Selam. Benim de başım şu iştah ve kilolarla dertte. Bi trlü diyet uygulayamıyorum.Çıkolata yemeden duramıyorum delırıcemm
Belkı buraya gün be gün yazarsam daha kolay verebılırım dıye düşünsdüm. Motıvasyon açısından da ıyı olabılır.Lw6090 kullanmaya balşıyorum.Beşı bı yerde çayı aldım. Yarın başlıyorum dıyete de, günlüğe de. Umarım ıyı gıder ..

canım bi şeyi 40 gün yemeyince damak tadı gidiyomuş... bende önceleri dehşet çikolata yerdim ama şimdi inan önümde bile olsa yemek istemiyorum... çok değil 40 gün yeme faydasını görücen inşeallah..

Sağol mysterious,inşallah..
Hadi ya iiymiş bu :)) bugün yemedim hiç. umarım hep böyle gider
Sabah 1 bardak su içtim kalkar kalkmaz.10da kahvaltmı yaptım,biraz peynir,salatalık,domates,reçelle.
2.30da bi bardak çorba ve çk az fasülye yedim.ara öğün yapamadım yavaş yavş ona da alıştırıcam kendimi..

Merhaba,konuya dalmış olucam ama ilaca başaldığını söylemişsin ; doğal olmayan bir şey nasıl sağlıklı olabilir. Bence tekrar düşüm!!!!

Merhaba,
Yeni üye oldum ama forumu bayadır takip ediyorum. :)
Ben de LW 6090 aldım. Fakat düzenli kullanamadım. Arada kaçırdığım zamanlar oldu. Gerçekten inanılmaz bi şekilde iştah kesiyo :o

sabah akşam yemeklerden yarım saat önce 1 tane içiyorum canım. Bazen öyle oluyo ki yarım saat sonra bile yiyemiyorum bilmiyorumkismile ama tartıda pek bir farklılık yok onu anlayamıyorum :S

Back
X