- 23 Ocak 2008
- 545
- 136
- 648
- 44
- Konu Sahibi Ozlem_ahmet
mutlulukla oturun yuvanızda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evdeki hersey ayri telden caliyo .kapinin ustune niye havlu serilir onu da bilen varsa yazsin
Güle güle oturun,
Kendimce bir öneride bulunmak isterim, Bana göre en acil yapılması gereken salondaki sehpayı değiştirmeniz. Diğer mobilyalarınız kahverengi olduğu için o sehpa odanın ortasında kelimenin tam anlamıyla sırıtıyor. İkeanın herkesin ezbere bildiği modeli olması da cabası. Yanlış anlamayın benim evimde de var, zaten sorun oradan kaynaklı. Herkeste var. Bu da sehpanın odaya uyumsuzluğunun daha bir göze batmasına yol açmış. Sanki nakliyeciler başkasının sehpasını sizin evin ortasına bırakıp gitmiş gibi görünüyor.
Dağınıklık da henüz tam yerleşmemiş bir evin doğal halleri gibi geldi bana, samimiyetle evinizi paylaşmışsınız, göze batacak bir dağınıklık olduğunu düşünmüyorum. Ne dağınıklıklar görüldü bu sayfalarda :)
Evinin yapısı kullanışı bakımından çok güzel yanlız yanlış anlama ama nedense o evde ben olsam bunalırım heralde çamaşır makinası falan çok ayak altı göz önünde gibi mobilyalarınız çok güzel ama neden bilmiyorum bana ev çok soğuk geldi
canım evin güzel ama sanırım eksikleri var,yeni taşınmışsın normaldir.kaç oda onu da çözemedim.Öncelikle o merdiven altındaki ardiye olarak kullandığın yere kapı,perde,paravan v.b. birşey ayarlaman lazım böyle çok dağınık ve göz yorucu olmuş,mutfak halılarını zaten herkes söylemiş,salonunda da bir boşluk var sanki tv ünitesinin olduğu bölüme kitaplık,vitrin v.s. birşey eklemen gerekiyor.Birde yatak odanı çekerken keşke dolabını kapatıp ütü masasınıda kaldırsaydın daha net görürdük odanın içini... yatak odanın perdesini de çok beğendim evin hayırlı olsun,huzurla otur inşaallah
canm benim sonunda görebildim evini ağız tadıyla oturmak nasip olsun inş tez zamanda minik meleğinle ve eşinle canm
herşey çok güzel sonucunda ev yeni tabiki ekisği olcak ah zavallı anneciğim 28 yıllık evli o kadar eksiği varki hiçte şikayet etmez
biz zamane gençlik hem herşeyimiz var hem fazlasını arıyoruz
valla evim cok sıcak bana göre ben karmaşaya dağınıklığa alışkınım tercih meselesi:44:
eviniz kullanım açısından çok güzel ama siz kullanamamışsınız ,halıların uyumsuzluğu ,çatı pencerelerine fon yaptırmanız ,salondaki tüllerin kısa oluşu ,hatta diğer bir iki oda da da var peteğin yarısına kadar gelmiş tüller ,merdiven altındaki çamaşır makinesi ,dağınık dolaplarınızın içini açarak çekmeniz filan bana çok itici geldi ..yani yeni gelin çeyizi sergiler gibi kapakları neden açarak çektiniz merak ettim ..:26:
keşke önceki yorumları okuyaydın .... kapaklar bozuk kapanmıo 1. 2.de ister acarak koyarım ister kapatıp da amma sorun oldu ya pişman oldum koyduma neden yorum yaparken azcık dikkat etmionuz halıya perdeye okey ama bu kadarı da fazla
bencede halılarını değiştirmelisin zaten mutfak duvarın hareketli halılarını tek renk duz seçebilirsin merdivenin altındaki yere o esyaları değilde çiçekler koysan daha güzel enerji verir diye dünüyorum birde bu kadar çok dantel kullanma modern bi görünüs değil ama onun dışında evin güzel inşallah huzurla oturursun :)Eki Görüntüle 899748 Eki Görüntüle 899749 Eki Görüntüle 899783 Eki Görüntüle 899784 Eki Görüntüle 899787 Eki Görüntüle 899785 Eki Görüntüle 899747 Eki Görüntüle 899753 Eki Görüntüle 899750 Eki Görüntüle 899751 Eki Görüntüle 899752 Eki Görüntüle 899765 Eki Görüntüle 899773 Eki Görüntüle 899774 Eki Görüntüle 899775 Eki Görüntüle 899776 Eki Görüntüle 899777 Eki Görüntüle 899781 Eki Görüntüle 899782 Eki Görüntüle 899786 Eki Görüntüle 899799 Eki Görüntüle 899801
Yorumlarınızı bekliorum...evimin üst katı bebek odası için düşündüm ama henüz bebeğimiz yok :) beklioruz