Özlem'in çeyizi

Bu güzel çeyize kocaman bir maşallah öncelikle.
Bak bak doyamıyorum
Allah huzurla, aşkla, sağlıkla kullanmayı nasip etsin özlemcim.
Bitirmişsn sen

Bu güzel çeyize kocaman bir maşallah öncelikle.
Bak bak doyamıyorum
Allah huzurla, aşkla, sağlıkla kullanmayı nasip etsin özlemcim.
Bitirmişsn sen

Sağolasın bitanem çok daha güzelleri senin olsun
Evet bitti çeyiz hamdolsun, artık sıra müstakbel eş adayımızı bekliyoruz sabırla

Maşallah çok güzel tertipli bir çeyiz olmuş, ellerine emeğine sağlık arkadaşım :)

özlemcim maşallah , güzel günlerde mutlulukla huzurla kullanmayı nasip eylesin allahım.

bitirmişsin bir tek beyaz eşyalar ve yatak odası eşyası kalmış canım , 1 sene içerisinde ,

ah ahh ben çeyizimi kaç senede bitiririm bilmiyorum darısı başıma .:)

ummadığın anda karşına öyle bir insan çıkar ki şaşırırsın :)

hayırlısı iile rabbim gönlüne göre birini nasip eylesin tatlım..

canım harıka olmuş çok begendım herseyını ve bırcok ortak parçamız var sanırım zevklerımız çok benzıo guzel gunlerde gule gule kullanırsın ınsallhh, devamı geldıkce payasımlarını beklıyrz ınsallhh..

Amin canım benim, evet sadece onlar kaldı, zaten onları da şimdi almam çok saçma olur sonuçta belli değil ne zaman evleneceğim

İnşallah hayırlının da en güzeli çıkar, çalar kalbimi ve bana inandığım mutluluk masalından daha güzelini yaşatır

Acele etmiyorum, nasipten öte köy yok inşallah güzel olacak herşey, buna inanıyorum kalbimle..

Sen de üzülme, öyle bir tamamlanır ki sen bile hayretler içinde kalırsın bütün bunları ben mi aldım diye

Beğenmene çok sevindim canım, topiğime hoşgeldin bu arada

Zevklerimizin benzemesi ne güzel, demek ki benzer şeyler olacak evimizde inşallah

Ivır zıvır alırım yine belki ama artık benim çeyiz bitti, çok da lüzumsuz şeylere para vermek istemiyorum ama tabii ki aldıkça eklerim yine tatlımm

canım maşallah herşey tamamlanmış sayılır. çok zevklisin gerçekten çok beğendim :) 1 ay sonra düğünüm var ama benim hala eksiklerim bitmedi

canım maşallah herşey tamamlanmış sayılır. çok zevklisin gerçekten çok beğendim :) 1 ay sonra düğünüm var ama benim hala eksiklerim bitmedi

Teşekkürler duygum daha daha güzelleri senin olur inşallah

Üzülme, Allah yardımcın olacaktır inşallah, kısa zamanda tamamlarsın sen de canım

merhaba özlem
marina kupa ve (sanırım pasta tabağı) nerden aldın aceba?

merhaba özlem
marina kupa ve (sanırım pasta tabağı) nerden aldın aceba?

tatlım kupalar carrefour dan marine desenli pasta tabakları da sarıyer den bir züccaciye dükkanından aldım, ama bilindk alışveriş sitelerinde sıkça görüyorum bu tabakları ben.. Umarım yardımcı olabilmişimdir, sevgiler..

Özleeem bir daha baktımda içim açıldı yahuuuu ,rabbim hepsini hayırlı ve seni mutlu edicek insanla kullanmayı nasip etsin

Özleeem bir daha baktımda içim açıldı yahuuuu ,rabbim hepsini hayırlı ve seni mutlu edicek insanla kullanmayı nasip etsin

Aminn bitanem inşallahhh İnşallah evimde gördüğüm günlerde hayırlısıyla tez zamanda gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…