Özlem'in çeyizi

ayy canim cok guzel ceyizine yeni katilanlar guzel guzel pastalar kekler yaparsin kocisine insallah

Özlem hanım sizi durdurabilene aşk olsun kızım süper bunlar yaaaaa

canım yeni cicilerin çok güzeller bende çeyize devam etmek için ayın altısını bekliyorum kredi kartımı yatırsam da rahatlasam

Topiğiniz hayırlı olsun, her şey çok güzel görünüyor, güle güle eskitin, insan kıyamaz ama..

Topiğine abone oldum keşke anasayfanda eklesen resimlerini , geri geri gittim ama çök fazla bişey göremedim

Kredi kartımı öder ödemez yeni ciciler aldımmm

Bunlar mudo dan

yumurta spatulam ve cupcake li supatulam

mavi yemek takımıma ve amerikan servis takımıma uysun diye aldığım günlük yemek kaşık çatal bıçak takımım

kalpli nihalem

Bunlar aksesuarlarım

Kelebekli metal saksılarım, bunları aksesua amaçlı kullanmayı planlıyorum Allahın izniyle

Dekoratif mumlarım, toplamda 3 paket aldım

Askılarım

Pembeliden 2 paket morludan 2 paket toplamda 20 askı

Beyaz fener

Beyaz ferforje kalp sepet

Takı askılığım

Havlularım için sepet

Gelin & Damat magnetler

Bunlar da bernardo dan

12 adet kahve fincanı
12 adet çay bardağı takımı
6 adet dondurma kasesi
Başucu sürahisi
Kek fanusu

maşallah demeyi unutmayalım olur mu

Son düzenleme:
Canım son aldıkların gerçekten çok ama çok güzel.Maşallah
Hangi birine yorum yapayımm...
Özellikle Bernardo dan takım yapmışsın bayıldım tek kelimeyle.
O takımı çok beğeniyorum.
Hepsini Güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallah

Son düzenleme:
Hayırlı uğurlu olsun inşallah Özlem. Burada hep birlikte fikirlerimizi, kampanyaları, fırsatları, yorumlarımızı paylaştığımız için ben de çok mutluyum.
Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Hatun yine neler neler almışsın ya beni benden aldın ba yıl dım Allah nazarlardan saklasın güle güle kullanmak nasip etsin şekerim

Maşallah canım :))

Özlemcim çok güzel hepsi güle güle kullan. Havlu sepetini nerden ne kadara aldın acaba çok şirin. Bende beyaz pembe kirlilik ve havlu sepetini takım almayı düşünüyorum. Şu ara onlara bakınıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…