Allahım bayıldım ya çok cicişler
Kıyamam yaaaasorma gözde bu cicileri %70 indirimle görünce atladım hemen
bu arada taksitlendirmeyi de unuttum, gelecek sultanahmette dilenmezsem iyidir
Kıyamam yaaaaneyseki ben nakit alıyorum yoksa zaten batmıştım
canım yeni cicilerin çok şeker güle güle kullan özellikle o pasta servis setinden bende istiyorum ama hep kendimi tutuyorum pahalı geliyor ya
ben de çok pahalı diyordum canım ama dekorekoda %70 indirime girmişti ve fiyatlar normalin altındaydı ben de dayanamadım kıydım paraya
sen de taksitlerinin müsait olduğu bir ayda al bence canım, kanca ev kardeşi olalım senle
Herkes ilk sayfa güncellemesi yapıyor, ben de son sayfa güncellemesi yapayım bari
Eki Görüntüle 634735 Eki Görüntüle 634736 Eki Görüntüle 634737 Eki Görüntüle 634738 Eki Görüntüle 634739 Eki Görüntüle 634740
BAYILDIM bu takima
ne cok aradim söyle bi yemek takimi ama bulamadim evlenirken.
sen nerden aldin cnm?
Herkes ilk sayfa güncellemesi yapıyor, ben de son sayfa güncellemesi yapayım bari
Eki Görüntüle 634735 Eki Görüntüle 634736 Eki Görüntüle 634737 Eki Görüntüle 634738 Eki Görüntüle 634739 Eki Görüntüle 634740
BAYILDIM bu takima
ne cok aradim söyle bi yemek takimi ama bulamadim evlenirken.
sen nerden aldin cnm?
canım mesajda yazdımm
canım mesajda hızlı yazılmıyor, 10 dk da bir atabilirsiniz dediği için buraya yazdım
kalır canım 1 yıldan beri var bu takım metroda.
terminalden çıkınca buttim-özdilek avm lerin olduğu anayol üzerinde kalıyor, terminal çıkışındaki minibüslere binip koçtaş-metroda inicem dersen yardımcı olurlar.
İnşallahhh bulursun canımm
bende orda diye hatirliyorum, esim metro ordan tasindi dedi sasirdim biraz.
bulurum insallah, gerci alirsam esim kafami koparir o baska mevzu, evde 4-5 yemek/kahvalti takimi var
canım taşınan real avm, realin yerine metro-koçtaş yaptılar
bulursun inşallah canım, ben bunu 50 tl ye almıştım, kocişine sudan ucuzdu dersin
ama bu takım tam senlik özlemcim, senin evine bayıldım, maşallah barekallah, özenle dizayn etmişsin her köşesini
bak bu iyi bir sebeb ikna etmek icinsansimi deneyecegim.
saol canim, daha güzeli senin olur insallah
Canım ne demek yardımcı olduysam mutlu olurum
Sen Almanyada oturuyorsun sanırım, Almanyanın neresindesin?
Ben 1 yıl hollandada okudum, Almanya sınırına yakın bir şehirde, Nijmegende
Kaçıp kaçıp almanyaya giderdim gezmelere, heyy gidi günlerr
Nijmegene cok yakinim. hollanda sinirinda yasiyorum... nerelere gelirdin gezmeye?
Duisburg, Köln, Dusseldorf, Bonn, Essen vs vs canımm
Bonn haric benim yerleri saydinDuisburgda kaliyorum ben... Bonna sadece havalimani icin gidiyorum
ama essen köln düsseldorf oberhausen buralarda sürekli isim oluyor.
Evet ben de duisburgu gezdim herhalde en çok
Çok büyük bir lunaparkı ve kanalı olan güzel bir caddesi vardı ama duisburg muydu emin olamadım :44:
Essende de bir botanik park gezmiştim yanlış hatırlamıyorsam
Kanal burda evet. Lunapark dönem dönem her sehirde oluyor.
baya gezmisin 1 sene icinde ne güzel... doya doya degerlendirmisin zamani
erasmusla gitmiştim canım, öğrencilikten ziyade gezmek tozmakla geçti zaman,
hollanda, almanya, belçika, fransa, ispanya, italya hepsinin birçok şehrini gezdim, çok ama çok güzel bir zaman dilimiydi benim için... hala resimlerime bakıp yad ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?