Özlem'in çeyizi

ben artık kesinlikle bişe almam diyorum :) yeter ya bi ton borc borc :=) ufak tefekleri ev yerleştirdikten sonra alırım

benim de artık ıvır zıvır almayı durdurmam lazım ama benim beyaz eşyalar ve salon örtü takımları dışında alacağım başka birşey kalmadı, ben de boşboğazlılık yapıp hababam alıyorum

senin düğün ne zaman canım

tarih kesin olmamakla birlikte ağustosun sonu gibi görünüyor canımm

ben öyle salon örtüsü felan almadım kullanmayıda düşünmüyorum.. annem çok istedi diye bi masa örtüsü aldık .. sanki kraliyet ağırlıyacam evde :=) benimde öyle beyaz eşyalar ve mobilyalar var işte

ne bileyim duygucum, ben fransız dantelli bir yemek takımı gördüm bursa çarşısında, yemek masası örtüsü, runnerı, 12 parça peçeteliği vs çok şık görünüyordu, böyle bir takım da nerden baksan 300-400 tl aslında ama almayı planlıyorum mobilyalar belli olunca.

Ben de konsol üstüne ya da gümüşlüğün içine dantel koymayı sevmiyorum ciddenn

tamam işte benim aldığımda ondan işte :=) ama peçeteleri var masa öttüsü runner sonra peçetelere takılıo ya toka mı ne ondan var içinde .. birde tabakların altına deri gibi amerikan servis var.. bende 300 e yakın almıştım canım onu..

bunlar benim gözümden nasıl kaçmış yahu hepsi birbirinden şeker gerçekten

bunlardan daha da şeker yuvanda şeker tadında günlerde kullanmak nasip olsun canım benim

sen nerden aldın canım, ümraniyeden mi?

bunlar benim gözümden nasıl kaçmış yahu hepsi birbirinden şeker gerçekten

bunlardan daha da şeker yuvanda şeker tadında günlerde kullanmak nasip olsun canım benim

sağol damlammm, daha da güzelleri senin olsun inşallahhh

2 tanede günlük kullanım için almıştım.. onlar uucuzdu 20tl bile değildi canım..

onların da peçetelikleri var mı duygucum? ya ben hep görüyorum sitelerde kampanyalar oluyor masa örtülerinin ama daha mobilyalarım belli olmadığı için gerek renk gerekse ebat olarak uymaz diye almaktan vazgeçiyorum sürekli.

mesela sen nasıl karar verdin kaça kaç metrelik masa örtüsü alacağına?

canım onların peçeteleri yok.. şimdi masalar artık dikdörtgen canım.. Her masaya uyacaktır

canım onların peçeteleri yok.. şimdi masalar artık dikdörtgen canım.. Her masaya uyacaktır

diyosun... mantıklı cidden... eğer vurulduğum bir model olursa ben de misafirliği beklemeden alabilirim canım ama şuan bu masa örtüsü meselesini askıya aldım

neyse duygucum sen seninkileri afiyetle kullan tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…