Özlem&Mehmet Dış Çekim Fotoğrafları

fotolarınız çok şirin hep mutlu olun inşallah bnde convers giymiştim

bayildim cok tatlisiniz ve cok yakisiyorsunuz..
ayrica böyle resimlerde hep dikkatlice bakarim, ciftlerin birbirine bakisina hareketlerinden,
size bakinca askida sevgiyide gördüm karsilikli
allah ayirmasin hep mutlu olun insallah

Yeni gördüm fotoğraflarınızı, çok tatlısınız, çok güzelsiniz ve de çok mutlu görünüyorsunuz. Her daim hep böyle mutlu olun inşallahhhhhh..

bayildim cok tatlisiniz ve cok yakisiyorsunuz..
ayrica böyle resimlerde hep dikkatlice bakarim, ciftlerin birbirine bakisina hareketlerinden,
size bakinca askida sevgiyide gördüm karsilikli
allah ayirmasin hep mutlu olun insallah

Aaaa burasi altinpark cekim ve sizler mukemmel

Çok şeker bir çift olmuşsunuz. Evliliğinizde şeker tadında geçsin. Bebişinizede sağlıkla kavuşun inşallah.

Eki Görüntüle 1303405

Yeni gördüm fotoğraflarınızı, çok tatlısınız, çok güzelsiniz ve de çok mutlu görünüyorsunuz. Her daim hep böyle mutlu olun inşallahhhhhh..

Hepinize çok çok teşekkür ediyorum. :)

O güzel günün üzerinden 2,5 yıl geçti her şey de çok şükür başladığı gibi güzel gidiyor, 5 gün sonra da bebeğimiz doğacak inşallah...

Hepinize çok çok teşekkür ediyorum. :)

O güzel günün üzerinden 2,5 yıl geçti her şey de çok şükür başladığı gibi güzel gidiyor, 5 gün sonra da bebeğimiz doğacak inşallah...
Ayyy ne kadar güzel, mutluluğunuza mutluluk katmışsınız. Güle güle büyütün inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…