Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mutluluklar canım. Allah bir yastıkta kocatsın. Çok güzel bir gelin olmuşsun maşallah. conversli resimi beğendim
Allah bir yastıkta kocatsın nazarlardan saklasın
Çok güzel bi gelin olmuşsun çok yakışmışsınız birbirinize
Ömür boyu mutluluklar
Mutluluğunuz daim olsun :)
Allah mesut etsin ya cok güzel fotograflarınız var darsısı başımızaSelam kızlar!
Onca siniri, stresi, tantanayı, telaşı atlattık Allah'a şükür. Bugün itibariyle tam 45 günlük evliyim
Düğünüm 30 Haziran'daydı. Çok güzel, bol eğlenceli, ağlamalı oynamalı bir düğün geçirdik. Dış çekim fotoğraflarımız yeni geçti elime, sizlerle de paylaşayım dedim
Eki Görüntüle 489367 Eki Görüntüle 489380 Eki Görüntüle 489381 Eki Görüntüle 489382 Eki Görüntüle 489383 Eki Görüntüle 489389 Eki Görüntüle 489390 Eki Görüntüle 489391 Eki Görüntüle 489392 Eki Görüntüle 489393 Eki Görüntüle 489394 Eki Görüntüle 489395 Eki Görüntüle 489396 Eki Görüntüle 489397 Eki Görüntüle 489379 Eki Görüntüle 489378 Eki Görüntüle 489364 Eki Görüntüle 489365 Eki Görüntüle 489366 Eki Görüntüle 489368 Eki Görüntüle 489369 Eki Görüntüle 489370 Eki Görüntüle 489371 Eki Görüntüle 489372 Eki Görüntüle 489373 Eki Görüntüle 489374 Eki Görüntüle 489375 Eki Görüntüle 489376 Eki Görüntüle 489377 Eki Görüntüle 489398
Allah mesut etsin ya cok güzel fotograflarınız var darsısı başımıza
maşallah ne kadar güzel görünüyorsunuz..
cıvıl cıvıl olmuş...
çok beğendim...
Allahım bir ömür yüzünüzü böyle güldürsün...
mutluluklar...
converselerini yerim :))
çok neşeli :)
Allah utandırmasın..
canım gelinliğine bayıldım çok şık ve zarif sanada cok yakışmış,ama kırmızı güller sıcak gelmedi bana çok göze çarpmış,eflatun pembe olsa daha iyi olurmuş tabi bu benm fikrim sen yakıştırıp kullanmışsın önemli olan senin gözünde güzel gözükmesi.fotoğraflar da çok şirin bayıldım.mutluluklar dilerim
Çok hoş Allah mesut etsin:)[/QUOTE
cok tesekkurler...
Allah mutluluğunuzu, gülen gözlerinizi daim etsin..
Ne guzel dilekler, insallah... Cok tesekkurler:)
altınparkbizim parkımızz
Artik bizim parkimiz da oldu
cnm fotolarına daha önceden yorum yaptım mı bilmiyorum ama şimdi yine baktım ve çook beğendim çok güzel bir gelin olmuşsun pek kilolu değilsin ama straplez gelinlik giymekten korkmamışsın maşallah rahat edebildin mi cnm bende straplez giymek çok istiyorum ama sürekli çekiştirip dururum diye pek yanaşmıyorum zayıf değilim 56 kiloyum ama göğüslerim küçük önerirmisin seninde sanki pek göğüslerin yok gibi durmuş cnm ondan sordum yanlış anlama
Cok tatlısınız Allah mesut etsin.
Ayrıca ayakkabı ve ciceğin süperrrr:)
Aslinda ben gelinigi cok begendigimden baska tur bi gelinlik denemeden aldim gogsum falan nasil gorunuyo cok dikkat etmedim. Straplez gelinlik konusunda seninleayni fikirdeydim aslinda ama gelinliginbel kismi o kadar iyi oturdu ki hic rahatsiz olmadim ben. Goguslerim kucuk biraz ama bu straplez icin engel degil bence uygun sutyenle cok rahat edilirve iyinir goruntu olur bence
Cok tesekurler Bu tur ikilileri herkese tavsiye ediyorum. Benimkler biraz cart kacms olabilir fotolarda ama daha soft renklerle kesinlikle denenmeli