Özlem&Mehmet Dış Çekim Fotoğrafları

Mutluluklar canım. Allah bir yastıkta kocatsın. Çok güzel bir gelin olmuşsun maşallah. conversli resimi beğendim

ay canım çok teşekkür ederim o converseler çok iyi fikirmiş, çok beğenildi

Allah bir yastıkta kocatsın nazarlardan saklasın
Çok güzel bi gelin olmuşsun çok yakışmışsınız birbirinize
Ömür boyu mutluluklar

güzel dileklerin için çok teşekkürler, darısı tüm isteyenlerin başına olsun hayırlısıyla...

Mutluluğunuz daim olsun :)

amiiiinnn

maşallah ne kadar güzel görünüyorsunuz..
cıvıl cıvıl olmuş...

çok beğendim...

Allahım bir ömür yüzünüzü böyle güldürsün...
mutluluklar...

converselerini yerim :))

canım gelinliğine bayıldım çok şık ve zarif sanada cok yakışmış,ama kırmızı güller sıcak gelmedi bana çok göze çarpmış,eflatun pembe olsa daha iyi olurmuş tabi bu benm fikrim sen yakıştırıp kullanmışsın önemli olan senin gözünde güzel gözükmesi.fotoğraflar da çok şirin bayıldım.mutluluklar dilerim

Allah mesut etsin ya cok güzel fotograflarınız var darsısı başımıza

Cok tesekkur ederiz darisi hayirlisiysa isteyen herkesin basina insallah...

maşallah ne kadar güzel görünüyorsunuz..
cıvıl cıvıl olmuş...

çok beğendim...

Allahım bir ömür yüzünüzü böyle güldürsün...
mutluluklar...

Cok eglenmistik gercekten cekimde :) cok tesekkurlr

converselerini yerim :))

Herkese tavsiye ederim cok rahatti :)

çok neşeli :)
Allah utandırmasın..

Tesekkurler :)

Dugunun konsepti de kirmizibeyazdi zaten, hem biraz da dikkat ceksin diye kirmizi buket kullandim :)

cnm fotolarına daha önceden yorum yaptım mı bilmiyorum ama şimdi yine baktım ve çook beğendim çok güzel bir gelin olmuşsun pek kilolu değilsin ama straplez gelinlik giymekten korkmamışsın maşallah rahat edebildin mi cnm bende straplez giymek çok istiyorum ama sürekli çekiştirip dururum diye pek yanaşmıyorum zayıf değilim 56 kiloyum ama göğüslerim küçük önerirmisin seninde sanki pek göğüslerin yok gibi durmuş cnm ondan sordum yanlış anlama

Cok tatlısınız Allah mesut etsin.
Ayrıca ayakkabı ve ciceğin süperrrr:)

Aslinda ben gelinigi cok begendigimden baska tur bi gelinlik denemeden aldim gogsum falan nasil gorunuyo cok dikkat etmedim. Straplez gelinlik konusunda seninleayni fikirdeydim aslinda ama gelinliginbel kismi o kadar iyi oturdu ki hic rahatsiz olmadim ben. Goguslerim kucuk biraz ama bu straplez icin engel degil bence uygun sutyenle cok rahat edilirve iyinir goruntu olur bence

Cok tatlısınız Allah mesut etsin.
Ayrıca ayakkabı ve ciceğin süperrrr:)

Cok tesekurler Bu tur ikilileri herkese tavsiye ediyorum. Benimkler biraz cart kacms olabilir fotolarda ama daha soft renklerle kesinlikle denenmeli

Selamlar, Allah mesut etsin :))
ama resimleri yüzleri karalamadan koymuşsun, ben olsam resimlerimi böyle koyamazdım gibi geliyor :)

cnm açıklaman üzerine hep straplez gelinliklere baktım dediğin gibi bel kısmı oturanlarda çok rahat ediliyo yinede ince askılı bir gelinlik tercih ettim ama askıları çıkarmayı düşünüyorum bakalım fotolarımı paylaştıktan sonra yorumlarınızı alacam bende

Allah mutlu etsin canımm,bende çok heyecanlıyımmm... bakalım nasıl atlatıcam bu telaşı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…