• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özlem&Mehmet Dış Çekim Fotoğrafları

okaplan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2012
730
534
158
Selam kızlar!

Onca siniri, stresi, tantanayı, telaşı atlattık Allah'a şükür.:nazar: Bugün itibariyle tam 45 günlük evliyim :1:

Düğünüm 30 Haziran'daydı. Çok güzel, bol eğlenceli, ağlamalı oynamalı bir düğün geçirdik. Dış çekim fotoğraflarımız yeni geçti elime, sizlerle de paylaşayım dedim :34:

$DSC_3839.jpg $DSC_3921.jpg $DSC_3926.jpg $DSC_3933.jpg $DSC_3936.jpg $DSC_3949.jpg $DSC_3950.jpg $DSC_3957.jpg $DSC_3960.jpg $DSC_3972.jpg $DSC_3982.jpg $DSC_3984.jpg $DSC_4029.jpg $DSC_4046.jpg $DSC_3910.jpg $DSC_3908.jpg $DSC_3801.jpg $DSC_3804.jpg $DSC_3834.jpg $DSC_3847.jpg $DSC_3848.jpg $DSC_3854.jpg $DSC_3861.jpg $DSC_3866.jpg $DSC_3879.jpg $DSC_3881.jpg $DSC_3888.jpg $DSC_3893.jpg $DSC_3901.jpg $DSC_4079.jpg

Son düzenleme:

fotograflarının hepsine baktım canım allah mutlu mesut etsin daha çok yeni evlisin...bir ömür mutluluklar....bende yeni evliyim ama böyle anılarım olmadı fotograflarına bakınca duygulandımm bir genç kızın en güzel hayali bu olsa gerek...

:16:allah mutlu museut yasatsın sızı cok guzel fotograflarr

bayildim cok tatlisiniz ve cok yakisiyorsunuz..
ayrica böyle resimlerde hep dikkatlice bakarim, ciftlerin birbirine bakisina hareketlerinden,
size bakinca askida sevgiyide gördüm karsilikli :16:
allah ayirmasin hep mutlu olun insallah :16:

fotograflarının hepsine baktım canım allah mutlu mesut etsin daha çok yeni evlisin...bir ömür mutluluklar....bende yeni evliyim ama böyle anılarım olmadı fotograflarına bakınca duygulandımm bir genç kızın en güzel hayali bu olsa gerek...

tabi ki en güzel hayalimdi, Allah'a şükür öyle büyük sorunlar olmadan da geçti... sen de yeni evlenmişsin ama sanırım böyle dış çekim yaptırma şansısnız olamadı. benim kuzenim de evlendikten 2 ay sonra hava uygun olduğunda gelinliğini yeniden giyip çekim yaptırdı, belki sen de öyle yaptırabilirsin....

:16:allah mutlu museut yasatsın sızı cok guzel fotograflarr

güzel dileklerin için çoook teşekkür ederim, bu fotoğraflar ham halleri aslında üzerinde azcık oynanınca daha güzel olurlar o sivilceler falan da gider diye düşünüyorum :1:

bayildim cok tatlisiniz ve cok yakisiyorsunuz..
ayrica böyle resimlerde hep dikkatlice bakarim, ciftlerin birbirine bakisina hareketlerinden,
size bakinca askida sevgiyide gördüm karsilikli :16:
allah ayirmasin hep mutlu olun insallah :16:

canım çok teşekkür ederim, ne güzel söylemişsin :16: biz tam 8 yıllık beraberlikten sonra evlendik, çok sevdik ve çok bekledik :1: bunu belli edebildiğimize de ayrıca sevindim :40:

maşallah cnm allah bozmasın

çok teşekkürler, inşallah :1:
ben de kırmızı gül kullanacağım inşalah, örneğini görmek güzel oldu :16:

ben kırmızı gülle de kalmadım, bir de kırmızı gelin ayakkabısı kullandım. herkes de çok beğendi, çok ilginç buldu. bende güzel de kombin oldular, kesinlikle tavsiye ederim :1:

çok ama çok çok beğendim
allah nazarlardan korusun :nazar:

amiiinnn :1:

Ooyyy oyyy ne güzel yaaa :)
Allah nazardan saklasın çok güzel olmuşsun, resimlerinizde çook güzel.. Ömür boyu mutluluklar :)

:nazar::nazar::nazar:

Ooyyy oyyy ne güzel yaaa :)
Allah nazardan saklasın çok güzel olmuşsun, resimlerinizde çook güzel.. Ömür boyu mutluluklar :)

:nazar::nazar::nazar:

ay çok teşekkür ederim, çok eğlendik biz çekimlerde ondan da bu kadar güzel çıktılar herhalde :1:

resimlerin hepsi birbirinden güzel, mutluluğunuz daim olsun, Allah nazarlardan saklasın:nazar:

amiinn :nazar: darısı tüm isteyip de olmayanların, hayal edenlerin başına...

Fotolar çekilirken çok eğlenmişsiniz bu da fotoları ayrı bir güzelleştirmiş. Ömür boyu mutluluklar dilerim

Maşallah çook begendimm , gelinliğin çiçekler ve dış çekim ortamı harika :16::nazar:

Valla pek çok ayrıntıyı düşünmek zorunda kaldık tabi, sonucun böyle güzel olması da çok hoş :1: dış çekim mekanı Ankara antınpark. Çok umutlu değildim şahsen ama gercekten memnun kaldık, herkese tavsiye ederim
maşAllah, çok yakışmışsınız birbirinize, mutluluklarrrrr :16:

Çok teşekkür ederiz :16:

mutluluklar dilerim... çok güzel çıkmışsınız :)

Çekim çok eğlenceliydi, beğenilmesine de çok sevindim, çok teşekkürler...

Allah bir yastıkta kocatsın nazarlardan saklasın:nazar:
Çok güzel bi gelin olmuşsun çok yakışmışsınız birbirinize
Ömür boyu mutluluklar:nazar:

Back