Özlem Lina öz diye fenomenin önerdiği kahveyi kullananlar

SevgiSevgi38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2023
1.282
101
43
Ben takip ediyorum bu kahveyi sürekli öneriyo çalışanları falan da kullaniyo hatta zayıflatıyo diye.kullanan var mı işe yarar mı gerçekten
Bide ben günde bir defa olmak üzere 3 ay kolajen içiyorum kahveye de başlasam zararlı bir etkisi olur mu acaba bilemedim.

Eklentiler

• Screenshot_2025-02-07-20-26-07-167_com.instagram.android.jpg
    59,5 KB · Görüntüleme: 58
Gerçekten inanıyor musunuz? Canınızın hiç kıymeti yok mu?

Bu kahvelerin içinde ilaç çıkıyor. Şu ödem atan ilaçlardan. İlk başta ödem attığı için zayıfladığını dusunursunuz, sonra tekrar alırsınız.
Mantıken bir kahve hiç yağ eritir mi ?
Kesinlikle kalıcı kilo verme değil ve sağlığınız etkilenir.

kadının kullandığı filtreler çoğu paylaşımlarında bariz belli ne yüzü öyle ne beli ince inanmayın . En sağlıklısı diyet ve spor . Bu tür kahveler verdırse bile aldığınızı hızlı ve katlayarak geri getirir .

Unutmayın bitki çayının bile fazlası zarar

O yüzden mi kendisi bel inceltme programı kullaniyor

Sacmalama periperi sence kahveyle zayiflansa bu kadar sisman olur muydu? Valla karaciger bobrek ne varsa zararli bunlar. Kilo vereceksen eski usul diyet spor moduna gir. Gunde 2 kere yesilcay ic.

Sakınnnn sakınnnn sakınnnn
Asla ama asla ama asla
Daha ne diyim ki
Hepsi reklam anlaşması gösterdikleri ürün başına markalardan para alıyorlar. Sence inandırıcı herjangi bir yönü var mı sitcom gibi gönderileri var. Oyuncu gibi takip et bu tarz hesapları.

Teşekkür ederim doğru söylüyorsunuz aslında hepsinin farkındayım ama herhalde kadının videolarını izledikçe etkilendim insan inanıyo bi an

Teşekkür ederim doğru söylüyorsunuz aslında hepsinin farkındayım ama herhalde kadının videolarını izledikçe etkilendim insan inanıyo bi an
Geçen günde bana mrs.ümranto kahvesini övdüler biran acaba mı dedim ama yok yani bu tarz şeyler gerçekten zararlı . Farkında olmadan bir organınıza kalıcı zarar verebilirsiniz . Ödem sökücü detoks suları var kendiniz evde hazırlayabilirsiniz maydonozdan falan

Bu fenomenlerin hepsi sahtekar, özlem dediğin kadın kendisi bile içmiyor ki kahvesini ( içmiş gibi yapıyor) şaka mısınız, hayatınızı riske atıyorsunuz, sağlığınızdan olursunuz , kadına birsürü açılmış dava var ve hala davaları devam ediyorken hala kahvelerini alıp içenlere Allah akıl fikir versin, şu takviyeleri doktor önermeden kafanıza göre almayın, uyanık olun lütfen sonra sağlığınızdan olmayın, kahve ile zayıflanılsa bu kadar insan ne diye diyetisyenlere gitsin , diyetisyenler neden kahve üretmiyor o halde , azıcık akıl...

O kadını takip etmek bile büyük hata , çocukları bile obez etmişler , evliliğini ve çocuklarını kullanarak para kazanmaya çalışıyorlar, uzak durun ...

Ben hiç bir fenomenin bu kahveleri missler gibi içtiğini düşünmüyorum ya bence onlar kendine başka kahve yapıp zayıflatan kahve diye bizi kekliyor. He içsede almam o ayrı
Özlem denen kadın şeftali suyu içip kahve içiyorum diye millete yutturuyor , bir haberde gördüm gerçekten bardaktaki şeftali suyuydu posası dudağının kenarında kalmıştı ordan anlamış herkes

Özlem denen kadın şeftali suyu içip kahve içiyorum diye millete yutturuyor , bir haberde gördüm gerçekten bardaktaki şeftali suyuydu posası dudağının kenarında kalmıştı ordan anlamış herkes
Reziller ya gerçekten. 1milyondan fazla takipçisi var. Topluma hiçbir faydası olmayan biri.

Çalışanları 4 çocuğa ve onlara bakmaya çalışmaktan bir deri bir kemik kalıyor kahveden değil yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…