- 21 Mayıs 2017
- 45
- 27
- 38
- 25
- Konu Sahibi Yesimsevenfold
Merhaba bu yıl üniversiteye başlayacağım inşallah çok şükür kazandım. Fakat 18 yaşındayım ama 13-15 arasi gozukuyorum özellikle gözlük takınca. Ki lens bile taksam her zaman takamam çünkü romatizmam var ve kullandığım bazı ilaclar sorun oluşturabilir diye gozluge geçtim anca arada bir lens takabiliyorum. Ama özellikle bu yaz özgüvenim çok düştü. Gözlükle aşırı küçük durduğum için kendimi çirkin hissediyorum öyle olmasa bile dedigim gibi fazla minyonum.Hem hiç sevgilim olmadi hem de karamsar bir yapim var. Arkadaşlarımın olup benim olmayınca onlarin sevincini bile paylasamiyorum. Insanlarin içinde çok kasiliyorum rahat davranamiyorum.Belki de bu yüzden yalnizimdir. Ama ketum bir yapım olduğu için en azından buraya icimdekielri anlatmak istedim her şeyi içime atıyorum artik kendime güvenmek istiyorum. Ne güzel sağlık sorunum ortaya çıkmadığı sürece üniversite kazandım hırslı bir yapim var elimden geldiğince çalışacağım ama hep bi mutsuzum ne yapmaliyim. Makyaj yapacağım ama o da bir yere kadar ruj belli bile olsa göz makyaji belirsiz. Böyle saçma sapan birsürü seyi dert ediyorum. Belki kimseye analtmadigim için bu durumdayim. Küçük dertlerim büyüdükçe büyüyor gözümde. Kıskanç, karamsar,ketum,eleştiri kabul etmeyen bir hale geldim. Eskiden böyle değildim fikirlerimi söyleyemiyorum resmen özgüvenim sıfırlandı. Okullar açılınca insan içine çıkınca belki bir nevi duzelirim ama yapimda var ve yok edemesem bile azaltmak istiyorum. Nasıl duzelebilirim tavsiyeleriniz var mi? Bu durumları yaşayan?