Özgüvensizlik.. hiç bir şeye cesaretim yok..

canım teşekkürler yorumun için.. senin aşamaları da her yapamam dediğin işin başında uygulayacağım.. saol desteğin için :)))

Bence yapacağınız tek şey ne kadar yapamam başaramamda diye düşünseniz mesela ehliyet için diyelim öylede düşünseniz gidin ehliyet kursuna içinizdende düşünün ne olabilir en kötü ihtimal ehliyet alamazsınız ki emin olinki öyle birşey olmayacak isterseniz kimseye niyetinizdende bahsetmeyin adımlar atın sadece ama sanki siz en başdan yenilgiyi kabul etmişsiniz ve hayatınızı ertelemekle geçirmişsiniz.Bilmiyorum çalışıyormusunuz? evlimisiniz? belki bunlar yoksa bunların kökenindede aynı şeyler vardır.Hayatı ertelemek çok kötü birşey bir bakarsınız 40- 50 olmuş yaşınız ne zaman o günlere gelmişsiniz hiç anlamazsınız ve tekrar aynı yaşlara geri dönsem neler yapardım diye düşünürken bulabilirsiniz kendinizi o nedenle çok geç olmadan hayatı ertelemeyi bırakın ve birşeylerden başlayın ve yapmadanda başarıp başaramayacağınızı bilemezsiniz deneyin en azından hiç değilse denedim başaramadım dersiniz

bende senin gibiydim hatta daha fazlası 19 yaşıma kadar kekemeydim okulda filan sözlulere katılmazdmm ama iş hayatına atılınca açldmm pazarlamada bile çalıstm şimdi diyorum kekememidim benn kendine güven başaramamaktan korkma ehliyet almak çok kolay cesaretle başla gerisi gelir zaten emin ol

Bence sahsiniza yapilan tenkitlerden kaynakli ozguven sorunu yasiyorsunuz yani sen yapamazsin edemezsin uzak dur sozleri benliginize kadar islemis buna siz bile inanmissiniz... En guzel olanda ne biliyor musunuz sen yapamazsin diyenlere inat yapabilmek kendine inan ve icinde sakli olan bu gucu aciga cikar

yorumlarınız bana çok iyi geldi arkadaşlar.. hepinize sonsuz teşekkürler :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…