- Konu Sahibi BAHARI BEKLXIXYORUM
-
hmmm canımm başından ayrılıkta mıı geçtii bak onun etkiside olabilir yakın bir zmanda olmuş herhalde demi 1 ay demişinde.peki sevgilinle aran nasıldı onunla olan muhabbetiniz,samimiyetiniz.kendine güvenememen arkadaşlıgınızı da etkiliyomuydu.
bence senin çevrendeki insanlarda bir problem var canım ,onların kendilerini düzeltmesi lazım
aslında aramız çok iyiydi. ona karşıda böyle kendimi aşağılmam oluyordu ve bana bunu yapma diyordu. sen inan kötü deilsin diyordu ayrıca bana güzelsin dediği zaman sanki benle dalga geçiyo gibi geliyordu kızıyordumÇok üzgünüm çoook ah bir değişe bilsem inan yeni öğrendim yürürken bile çok ezik bir yürüyüşüm varmış kendime güvenen bir hakim uzaktan belli oluyormuş düşünün bi
canım seni çok iyi anlıyorum.çevre tarafından eleştirilen kişi bir süre sonra ister istemez kendini kendi eleştirmeye başlıyor.bir kere 9 yaşındaki çocuğu devamlı eleştiren insanın kendi psikolojisinin anormal olduğunu düşünüyorum.ve çevremde malesef eleştiriyi çok seven insanlar var, vardı.bir kısmıyla kestim arkadaşlığımı.sana tavsiyem şöyle düşünmen.sen kimsenin ne malına, ne canına, ne namusuna göz dikmiş değilsin.sen dünyaya gelmiş ve vadesi ne kadarsa o kadar bu dünyada kalmak zorunda olan bir insansın.bu senin hakkın.
bu hayatı yaşarken de diğer insanlara zarar vermiycek şekilde yaptığın hatalar da sadece seni bağlar.
iş yerinde bir hata yaptığın zaman elbette patronun kızabilir, evde de annen ama inan kimse senin kendini şu an verdiğin zararı veremez.
bende senin ruh haline sahiptim bazı arkadaşlarımın bu ruh halimi daha da körüklediğini farkettim eğer böyle bir unsur varsa hayatından ve atabiliyorsan at hayatından.ne kadar çabuk düzeldiğine şaşıracaksına.s.
çok uzun yazdım biliyorumtatlicadiarzu ama ben de yaşadıklarını yaşadım ve yalnız olmadığını bilmeni istedimŞeniz[/
buna çok sevindim yani benim gibi olupta düzelmişin ya evet çevremde bana öyle davranıyor mesala erkek arkadaışla buluşurken arkadaşlarım hep yanımda olur şimdi birinde kız arkadaşım erkek arkadaşıma yüzüme bakarak diyorki bu çirkinde sevilirmi diyor aklı sıra şaka yapmak istedi ama bende yaptığı tahribatın farkında deil.birde mesela bir arkadaş ve kardeşleriyle konuşurken görücülerden bahsettim yarın birgün şunlar gelecek dedim bana aynen şunu dediler' seni gördülermi' aslında onların diliyle bu şu anlama gelişyordu seni görmüş olsa gelmezle görmedikleri için geliyor. arkadaşlar evet söyle düşünüyorumda orta okuldan beri çevremdeki insanlar hep beni küçümsediler ve bende bundan etkilenerek kendimi küçümsüyorum ayrıca gezdiğim arkadaşlar fizik olarak benle aynı ama yüz olarak bende güzeller. inanın şu an bunu yazarken birçok arkadaşıma kinleniyorum beni üvey babam ve arkadaşlarım böyle ettiKötü Kazenay inanın şu an içim öyle acıyorki of Allahımsenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?