Benim hikayem aslında 2 yıl önce başladı.Annem ve babam bir kamu kurumunda çalışıyor ve biz o kurumun lojmanında oturuyoruz. Ailemle aynı kurumda aynı zamanda lojmanda oturan birisi var benden 8 yaş kadar büyük.Başlar da hiç dikkatimi çekmiyordu taki arkadaşlarım uyarana kadar ne zaman karşılaşsak bana bakıyormuş benim hiç dikkatimi çekmiyordu.Arkadaşlarımın gazından sonra benimde ilgimi çekmeye başladı.Facebooktan ekleyip tanışma kararı aldım ekledim kabul etti. Ama bir türlü yazıcak cesareti kendimde bulamadım. 2 gün ekli kaldı ne o bana yazdı nede ben ona ve beni sildi.Bu kişi bir arkadaşımın arkadaşıyla ortak arkadaş. Arkadaşım sözde o kişinin arkadaşı vasıtasıyla birşeyler öğrenicekti.Ne konuşuldu bilmiyorum ama olmayacağını söylemiş karşı taraf.Benim düşüncem bu kişiburada mühendis ya çok kariyer düşkünü.Ya tipimi beğenmiyor. Yada ailem yüzüne olmadı diye düşünüyorum duyulur korkusuyla.Ben konuyu burada kapattım 2 yıl geçti aradan. Bende aynı kurumda çalışmaya başladım ama işim geçici bir süreyle 8 ay kadar 25 yaşındayım bu arada. Bende üniversite mezunuyum.Binalarımız farklı.Geçenlerde karşılaştık ve bana gülümsedi.Çevresindeki herkez onun sessiz, sakin,dışarıdan sert duruşlu ama çok iyi bir insan olduğunu söylüyor.Onu gördüğüm günden bu yana kesintisiz hergün rüyamda görüyorum.Uyandığımda sanki herşey gerçek gibi.Kafam çok karıştı.En azından sebebini bilebilseydim.Etrafımdaki insanlar ekle konuş ne kaybedersin herkez hayatta neler yapıyor bunun nesi ayıp diyorlar. Ama bir kez aynısını yaptım ve bir daha cesaretim yok.Yüzsüz durumuna düşerim.Engelleyebilirde. Profiline bakıldığı zaman fotoğrafını beğenenler falan hep kurumdan kişiler.İş arkadaşlarını dışında bayanların falan beğenisi falanda yok.Benim düşüncem ya kariyer ya dış görünüşüm yada ailem dolayısıyla.Dinlediğiniz için teşekkürler. Bana yardımcı olursanız sevinirim.
BEN BU KONUYU BURADAN AÇTIKTAN SONRA BU KİŞİYİ EKLEDİM 3 GÜN OLDU EKLEYELİ.KABUL ETSEYDİ DUYGULARIMI SÖYLİYECEKTİM.AMA ARKADAŞLIK İSTEĞİ GÖNDERİLDİ DİYOR BAŞKADA BİR HAREKET YOK.OTURDUĞUM SİTEDEN BİRİNDEN DUYDUĞUMA GÖRE BURADAN Bİ KIZ DAHA BUNDAN 6 AY ÖNCE EKLEMİŞ ONU,KIZI 15 GÜN BENİM GİBİ FACEDE BEKLETİP İSTEĞİ SİLMİŞ.ARAYA BİRİLERİ GİRMİŞ KIZI KAPALI OLDUĞU İÇİN REDDETMİŞ. ÖZGÜVENİM ŞU AN SIFIR.EN AZINDAN YA KABUL EDERSİN YA DA TAMAMEN REDDEDERSİN. BU KADAR TİPSİZ OLDUĞUMUN FARKINDA OLSAM ZATEN KALKIŞMAZDIM,KENDİME FAZLA GÜVENİYORMUŞUM MEĞERKİ.