• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özgüven eksikliği !

aslında kaç gunluk oldugunuda bılmıyorum reglım gelmedı test yaptm sonra doktora gıttık ıkı gun arayla kan testı yapıldı ulrasonda gozukmedı ıste degerler de 500 olması lazım yanlıs hatrlamıosam bılmıorm bakalm yarın ne olacak

bu lekeyi değil öncesinceki adet tarihini sordum ben.
canım senin değerler baya düşükmüş (allah hayırlıysa versin )
benim değerim : 225,500 dü.
korkma allah'a sığın.

Son düzenleme:
bende bi kaç şey söyliyim ozaman
1- bende uyanamıyodum 2gündür yatmadan erken kalkıcam diye telkinde bulunuyorum kendimi günün bereketinden yararlanınca ogün bambaşka oluyo erken kalkınca zaman bi türlü geçmiyo doya doya işlerini yapabilirsin...
2-sigra bende kullanıyorum kesicem içmeyidedim elim gidiyo beynim uyuşuyo gibi oluyo..sonra bişler atıştıryorum yada nefes alıyorum sigrayı uzaklaştırıyorum kendimden çokta canım isterse bitane yakıyorum 2 3 kez çekip söndürüyorum..hiç sevmediğin sigra içersen tiksindirebilir seni:)
3-özgüven konusuna gelince hayata bak bitane daha senden yok sorunların üstüne git..mesela konuşamıyorum ortamda diyosun...bunun üstüne git ve konuşşş..yanlışta olsa söyle nolcak dünyanın sonu değil :)
4-renklişeyler giy senin mutlu hissetmeni sağlıycak..kişisel gelişim kitpları okuyabilirsin :)
neyi yapamıyosan yapp çekinmee üstüne git bak gör 1 kere yapınca zaten güvenin gelicek yanlışta olsa yapki yanlışlardan ders al :)
inşallah yardımcı olabilirim..

arkadaşıma katılıyorum korkularıyın üzerine gittikçe kendine olan güvenin oluşmaya başlayacak hiçbirşeyden korkmaa kendine güvenmeyi öğren önce kendine olan saygın ve güvenin sonsuz olsun sonra gerisi gelecektir cnm

haydaa, simdide özgüven gitmis..seni napiyim ben..
dur sana kk da yazdigim bir yaziynin linkini yollayayim

yanımda olman yeterli !

merhaba fıstık nasilsin? hersey yolundami

iyiyim...yolunda gözüküyor gibi...

eşim dünkü telefon konuşmamız hakkında birşey demedi.

eve geldiğinde keyfi yerindeydi,zaten sinirli olduğu zaman biraz o ortamdan uzaklaşsın hemen kendine gelir..

çoooookkk sinirliyse uyumadan asla düzelmez moreli ::26:

kendine inan güven hayattan beklentileri unutma ve hırslı ol kimseler için kendini yıpratmaya değmez bunu bil önce kendin için bişeyler yap diğerleri ne der diye yaşama sev sev sev herşeyi sev sevmediklerinide sevmeye çalış olmuyorsa bir nokta koy ve hayatından çıkar..inançlı ol..ve bol bol dua et..dua insanın iç huzurunu çoğaltan şeydir..rabbinle paylaş başkalarına anlatamadıklarını..çünkü o her daim zaten seni bilen görendir..:16: yılma hiçbirşeyden..:34:

cevap yazan arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ederim..

suskunluğumu hep mevlamın huzurunda bozarım...ağlarım,şikayet ederim,isteklerimi ve sebeplerimi söylerim...hayatta hep bazı şeylerde geç kaldım.rabbimin bana verdiği ,kendisine olan sonsuz aşkımın kıymetini bilemedim;onun ezikliğini çok yaşıyorum...21 yaşımdan sonra daha çok hırslarım oldu mesela :arapça öğrenmek gibi,ehliyet almak,okulumu tamamlamak,anne olmak...ama arkadaşlar, ben çok geciktiğimi düşünüp kahroluyorum..bu aralar,sizlerinde sayesinde biraz toparlandığımı hissediyorum.bir konu hakkında bilgim yoksa susardım,onun ne olduğunu sorup mahçup olma korkusu olurdu içimde fakat şimdilerde ne olursa soruyorum ve 'he demek öyleymiş' diyebiliyorum.eşim birşey söylediğinde aklıma yatmasa bile 'tamam' derdim, şimdi ise ; ben bunun böyle olmasını istiyorum diyorum.her nekadar laf cambazlığı yaparak yine beni kararımdan caydırsada,ben en azından şimdilik fikrimi dile getirmenin mutluluğunu yaşıyorum..
sizden ricam,bana kişisel gelişim kitapları tavsiyeleriniz.
sevgilerle...

hayatta her tökezlediğimde geçmişte yaşadığım sorunların buna sebep olduğunu düşünüyorum,ve hayata yeniden başlamakta zorluk çekiyorum...geçmişte benim-bizim hayatımızın mahfolmasına sebep olanlara kızıyorum...sormayın geçmişle alakalı şeyler...onlardan nefret ediyorum...ama kimseye beddua etmedim şimdiye kadar.sadece allah'a şikayet ettim.bukadar.

Back