- Konu Sahibi denizderyadeniz
-
sanada günaydin öncelikle kendine saygin olsun kendinin her zaman olumlu yanlarini düsün kötü olan her seyi aklindan cikar iyi olan seyleri düsün hayata bir kere geliyoruz kendini yipratma
buraya sorunu yazmakla zaten cozum arayısını baslatmıssın arkadasım,pekı bu ozguven yetersızlıgını bıraz daha acar mısın anlayamadım cunku?hangı alanda bu sorunu yasıyorsun ?
Cildim çok bozuldu,insan içine çıkmak istemiyorum.
giyim konusunda sorunlarım var,aşşağı hissediyorum !
ortama girdiğimde konuşulan bir konuda tıkanma olsa ve onun cevabını bilsem bile konuşmamayı tercih ediyorum !
bunlar sadece başlık canım,bunalımdayım.
diğer konularımda daha detaylı yazıyor,merak edersen bi bakver
herseyin bir caresi var canimya bak giyim konusu hall oldu sayilir ortam konusunda bende ayniyim pek konusman ama ozguven eksikliginden degil huyum boyle kendi kendini yipratiyorsun cildine gelince neden bozuk yani nasil anlamadim sonradanmi bozulmus oncedendemi vardi?
öncedende sivilce sorunum vardı fakat evlendikten sonra azaldı.
şimdi çıkanlar iri ve iz bırakıyor.
çok solgun,hastalıklı gibi.
uyku düzenim yok,sigara kullanıyorum,iki yıldır bebeğim olmuyor;sitres yapıyorum vs.
işte böyle,allah kerim.
canim kosmetologa gorunsene sigarayi birak kendini zehirleme bebek istiyorsun hemde hamile kalinca napcan Allahin izniyle bebekte olur tedavi oldunmu hic? sorunun varmi? uykuydu sivilce lekesiydi sigaraydi hepsi ufak tefek seyler sen istersen onlardan kutula bilirsin morelini yuksek tutman yeterli
dış gebelık nasıl bellı oldu acaba ne kadar sürede bende suan hamıleym dr dıs gebelık olabılır dedı yarın kntrole gtcez ama korkuorum
adet bitti aradan 3 gün geçti.sonra kahve rengi akıntı geldi ve 4 gün sürdü.
hemen doktora gittim.3 kere 2 gün arayla beta hcg ye baktı.
ben de böyle belli oldu.
korkma,erken teşhis seninki.sadece iğne yapacaklar ve düşecek bebek.inan bende kanama bile olmadı.
inşaallah sağlıklı bir bebektir,dua edicem sana
bu kadar basıtmı ben ıdrar ve kan tahlılı yaptrdım sonuc pozıtıf ama ultrasonda bısı gozukmuo ve adet zamanım yaklaastıgın da daha bılmıodum hamıle oldgumu kan seklınde leke geldı ben aldırmadım adet olcam herhalde dıe sandım bı kac gundur gene lekelnme seklınde oluo ve felaket sancım ve yanma oluo bılmıorum nasıl olduguunu
benim ultrasonda gözükmüştü,22x12mm yazıyordu hatta(yanlış hatırlamıyorsam rakamları)
kanda değerlerin kaç çıktı ve kaçıncı günündesin ?
hee..bende hiç sancı olmamıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?