• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özgüven eksikliği !

sanada günaydin öncelikle kendine saygin olsun kendinin her zaman olumlu yanlarini düsün kötü olan her seyi aklindan cikar iyi olan seyleri düsün hayata bir kere geliyoruz kendini yipratma

buraya sorunu yazmakla zaten cozum arayısını baslatmıssın arkadasım,pekı bu ozguven yetersızlıgını bıraz daha acar mısın anlayamadım cunku?hangı alanda bu sorunu yasıyorsun ?

buraya sorunu yazmakla zaten cozum arayısını baslatmıssın arkadasım,pekı bu ozguven yetersızlıgını bıraz daha acar mısın anlayamadım cunku?hangı alanda bu sorunu yasıyorsun ?

Cildim çok bozuldu,insan içine çıkmak istemiyorum.

giyim konusunda sorunlarım var,aşşağı hissediyorum !

ortama girdiğimde konuşulan bir konuda tıkanma olsa ve onun cevabını bilsem bile konuşmamayı tercih ediyorum !

bunlar sadece başlık canım,bunalımdayım.
diğer konularımda daha detaylı yazıyor,merak edersen bi bakver :71:

Cildim çok bozuldu,insan içine çıkmak istemiyorum.

giyim konusunda sorunlarım var,aşşağı hissediyorum !

ortama girdiğimde konuşulan bir konuda tıkanma olsa ve onun cevabını bilsem bile konuşmamayı tercih ediyorum !

bunlar sadece başlık canım,bunalımdayım.
diğer konularımda daha detaylı yazıyor,merak edersen bi bakver :71:

herseyin bir caresi var canimya bak giyim konusu hall oldu sayilir ortam konusunda bende ayniyim pek konusman ama ozguven eksikliginden degil huyum boyle kendi kendini yipratiyorsun cildine gelince neden bozuk yani nasil anlamadim sonradanmi bozulmus oncedendemi vardi?

herseyin bir caresi var canimya bak giyim konusu hall oldu sayilir ortam konusunda bende ayniyim pek konusman ama ozguven eksikliginden degil huyum boyle kendi kendini yipratiyorsun cildine gelince neden bozuk yani nasil anlamadim sonradanmi bozulmus oncedendemi vardi?

öncedende sivilce sorunum vardı fakat evlendikten sonra azaldı.
şimdi çıkanlar iri ve iz bırakıyor.

çok solgun,hastalıklı gibi.

uyku düzenim yok,sigara kullanıyorum,iki yıldır bebeğim olmuyor;sitres yapıyorum vs.

işte böyle,allah kerim.

öncedende sivilce sorunum vardı fakat evlendikten sonra azaldı.
şimdi çıkanlar iri ve iz bırakıyor.

çok solgun,hastalıklı gibi.

uyku düzenim yok,sigara kullanıyorum,iki yıldır bebeğim olmuyor;sitres yapıyorum vs.

işte böyle,allah kerim.

canim kosmetologa gorunsene sigarayi birak kendini zehirleme bebek istiyorsun hemde hamile kalinca napcan Allahin izniyle bebekte olur tedavi oldunmu hic? sorunun varmi? uykuydu sivilce lekesiydi sigaraydi hepsi ufak tefek seyler sen istersen onlardan kutula bilirsin morelini yuksek tutman yeterli

canim kosmetologa gorunsene sigarayi birak kendini zehirleme bebek istiyorsun hemde hamile kalinca napcan Allahin izniyle bebekte olur tedavi oldunmu hic? sorunun varmi? uykuydu sivilce lekesiydi sigaraydi hepsi ufak tefek seyler sen istersen onlardan kutula bilirsin morelini yuksek tutman yeterli

ben sıgaraya çocuk yaşta başladın ve hayatımın her alanına onu soktum,vazgeçemiyorum:(
bir dışgebelik geçirdim.klomenle gebe kalmıştım,8 ay geçti.
bu ayda kullandım bakalım:69:sebebi belli olmayan kısırlık !

bebeğim gelse hayatım temelinden değişecek...

öncelikle kararlı olmalısın ve bi yerden başlamak gerek.cilt konusunda benm de cildim hassastır biraz sıkılayım sivilce çıkar o gitse izi haftalarca geçmez solgun ruh gibidir ten rengim.alıştm takmamaya çalışıyoruminsan kendini tam anlamıyla güzel hissedemiyo bilirim o duyguyu.beslenmene dikkat ederek ve doktora giderek bu sorunu aşabilirsin.ortamlarda konuşma konusunda kendini olduğun gibi kabul et ve aşağılama kendini niye böyleyim diye.yavaş yavaş kendine olan saygın gelişir kendini rahat hissettiğin zaman da bi bakmışsın diyaloglara katılıyorsun.
uyku sorununa gelince oda düzene bağlı sabahları ne yalan söyliyim ben de uyanamıyorum.sağlık olsun canm herşey düzelir sıkma canını

dış gebelık nasıl bellı oldu acaba ne kadar sürede bende suan hamıleym dr dıs gebelık olabılır dedı yarın kntrole gtcez ama korkuorum :(

adet bitti aradan 3 gün geçti.sonra kahve rengi akıntı geldi ve 4 gün sürdü.

hemen doktora gittim.3 kere 2 gün arayla beta hcg ye baktı.

ben de böyle belli oldu.

korkma,erken teşhis seninki.sadece iğne yapacaklar ve düşecek bebek.inan bende kanama bile olmadı.

inşaallah sağlıklı bir bebektir,dua edicem sana:emir_bebek:

adet bitti aradan 3 gün geçti.sonra kahve rengi akıntı geldi ve 4 gün sürdü.

hemen doktora gittim.3 kere 2 gün arayla beta hcg ye baktı.

ben de böyle belli oldu.

korkma,erken teşhis seninki.sadece iğne yapacaklar ve düşecek bebek.inan bende kanama bile olmadı.

inşaallah sağlıklı bir bebektir,dua edicem sana:emir_bebek:

bu kadar basıtmı ben ıdrar ve kan tahlılı yaptrdım sonuc pozıtıf ama ultrasonda bısı gozukmuo ve adet zamanım yaklaastıgın da daha bılmıodum hamıle oldgumu kan seklınde leke geldı ben aldırmadım adet olcam herhalde dıe sandım bı kac gundur gene lekelnme seklınde oluo ve felaket sancım ve yanma oluo bılmıorum nasıl olduguunu :(

bu kadar basıtmı ben ıdrar ve kan tahlılı yaptrdım sonuc pozıtıf ama ultrasonda bısı gozukmuo ve adet zamanım yaklaastıgın da daha bılmıodum hamıle oldgumu kan seklınde leke geldı ben aldırmadım adet olcam herhalde dıe sandım bı kac gundur gene lekelnme seklınde oluo ve felaket sancım ve yanma oluo bılmıorum nasıl olduguunu :(

benim ultrasonda gözükmüştü,22x12mm yazıyordu hatta(yanlış hatırlamıyorsam rakamları)

kanda değerlerin kaç çıktı ve kaçıncı günündesin ?

hee..bende hiç sancı olmamıştı.

Son düzenleme:
haydaa, simdide özgüven gitmis..seni napiyim ben..
dur sana kk da yazdigim bir yaziynin linkini yollayayim

bende de son zamanlarda uyuyamama sorunu var.. sari kantaron cayini kesinlikle tavsiye ederim, hem uykuyu düzenler, hem ruh halini olumlu yönde etkileyip depresyon falan ne varsa siler süpürür..:7:

benim ultrasonda gözükmüştü,22x12mm yazıyordu hatta(yanlış hatırlamıyorsam rakamları)

kanda değerlerin kaç çıktı ve kaçıncı günündesin ?

hee..bende hiç sancı olmamıştı.

aslında kaç gunluk oldugunuda bılmıyorum reglım gelmedı test yaptm sonra doktora gıttık ıkı gun arayla kan testı yapıldı ulrasonda gozukmedı ıste degerler de 500 olması lazım yanlıs hatrlamıosam bılmıorm bakalm yarın ne olacak

Back