Al bende de o kadar, bendeki durum da şöyle, belki size komik gelicek ama öyle yani,
Mutlaka birileriyle kendimi kıyas ediyorum, onun saçı, duruşu, tokası, ne biliyim işte her şeyiyle.
Ben ne yaparsam yapıyım hiç saçlarımı düzgün bi şekle sokamadım, inatçı saçlarım var. Dalgalı soluk mat bide tel tel kalkıyo, yeni saçlarım çıkıyo öyle bi durum işte.
Sırf saçlarımı düzgün bi şekle sokamadığım için, nişanlıma yakışmadığımı düşünüyorum ne biliyim aşalıyorum sürekli kendimi .
Oçünkü bakımlı, ben onun yanında pasaklı gibi, amannn nerden açtım bu konuyu
ben güzel gözükmekten bahsetmiyorum kendimi başkalarıyla kıyaslarken saç baş boy pos devreye girmiyo ben daha başka şeylere odaklanıyorum bu öyle kuaförle kendine bakmakla güzel giyinmekle halledilecek şeyler değil insan günümüz koşullarında bakımlı olarak şık giyinerek olduğundan çok daha güzel görünebiliyo zaten ben de güzel gözüküyorum çevremdekilerle de yarış halinde değilim varsın benden daha güzel gözüksünler
doktora gittiğim zaman o da bunu güzellikle ilgili bi takıntı zannediyo ben de ona açık açık anlatamıyorum o yüzden doktora gitmekten vazgeçtim keşke sıradan bi vücudum olsaydı gösterişsiz ama baktığımda ve dokunduğumda iğrenmeyeceğim bi vücut
bak ben sosyal fobime rağmen kastım okudum ettim, noldu.. bir işe bile girmek dert benim için. iş yok, hadi iş olsun bende cesaret yok. Bu aralar bu iş meselesine çok takılıyorum, arada bir daralıp bunalıp etrafımdakilere yansıtıyorum, oturup çocuk gibi ağlıyorum. Ama uzun sürmesine izin vermiyorum. Yarın yeni birgün. Hemen kendimi toplayıp kendime küçük hedefler koyuyorum. Yarın şuraya gidilecek, şu alınacak, şu kişiyle görüşülecek. Amaçsızlık, fazla boş vakit hasta ediyor insanı, dönüp dolaşıp kendine sarıyor insan. Boş da olsa saçma da olsa bişeyler yap çık evden, çanta bile alma yanına, spor ayakkabılarını geçir aval aval gezin. Git semt pazarlarını karıştır, git alışveriş merkezlerinde onu giy bunu çıkar, kitapçılarda gez kitap karıştır, gün geçer yorulursun düşünmeye vaktin olmaz.. Zaman herşeyin ilacı hem zaman geçmiş olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?