Küçük kız ne kadar güzel bir ifade kullanmış babasının özgürlüğü için kuşları bile ağacın içine koymuş babası da bir gün onlar gibi kanatlanıp özgür olabilmesi için.
benneyaptımkiçok manidar bir paylaşımsenağlama
a.s. :1hug:
Şeniza.s.
"Hşşşşt! O benekler ağacın içinde saklanan kuşların gözleri"...
Babası özgürlüğüne kavuştuktan sonra nasıl bi portre oluştu acaba CADIARZU Bunun içinde bir resim çizecek olsaydı ne çizerdi yavrucuk? mafoldumben
Umarım mutlu ve huzurlulardır ya da öyle yaşamışlardır :çok üzgünüm:
çok güzel cnm teşekkürler
helal olsun kurban olurum ben böyle bir evlada
ay suan elim ayagim titriyo resmen gözlerim doldu
mahfoldum ya
ama böylesine güzel bi paylasim icinde tskler canim
bi kez daha bir yerde görmüsdüm bunu ama yine etkilendim
canımsın ya.... ne kadar güzel yazmışsın.... en güzeli ne biliyor musun?? duyarlı ve erdemli çocuklar yetiştirebilmek...... Şeniz a.s. Şeniz
kessinlikle canim cok hakklisin
belki konuyla alakali diil ama bir defasinda tr kanalinda belgesel tarzinda bisey izliyoduk
afrikadaki cocuklari gösterdiler ve bu gecen yil oluyo tam bir yil önce
tuana geldi annecigim bunlar neden böyle ciplaklar neden soplaarla oynuyolar dedi
esimle bende annem onlarin paralari yokmus kiyafet alamiyolar oyuncak alamiyolar dedik
cocuk ortadan kayboldu sonra geldi elinde kumbarasiyla tv ye dogru uzatiyo
inan anlamadik napiyosun dedik
anne bu paralarimi yolliyalimda elgibise ve oyuncak alsinlar yazik onlarada dedimafoldumben
daha 2bucuk yasindaydi elgibisede elbise demekdi kendince ama cok duygulanmisdik cok etkilenmisdik o yasdaki bi cocugun neleri kavriyabilecegi ve düsünebilecegine sahit olmusduk bir kez daha
okuyunca gözlerim doldu cok duygulandimsenağlama
yavrucak nekadar zekiymis babasina bir sekilde duygularini anlatis insallah babasi özgürlügüne kavusmustur:Saruboceq:
böyle durumda olanlarin rabbim yardimcisi olsun:Saruboceq:
emegine yüregine saglik canim cok güzel bir paylasimopuyorumnanaktan
vay be, ne akıllı çocukmuş
teşekkürler a.s.