Ozgur koldas labioplasti ameliyatım

Evet ya ben öyle anladım kusura bakmayın. Hisleri kuvvetli olan arkadas sağ olsun gerdi beni. Hayır benim reklam yaptığımı düşünebilir ben ameliyatimi oldum bitti ama doktor arayan arkadaşların düşüncelerini yönlendiriyo emin olmadan sen reklam yapıyorsun demek çok yanlış.

Oyle hissettim oyle degilse neden gerildiniz gerilmenizi gerektirecek durum yokken reklam degil kimse inandirmak zorunda degilim dersin olur biter gerilmene gerek yok o kadr cok reklamini yapan varki artik gına geldi oan hissettigimi yazmak istedim sadece gercektn ameliyt olmussaniz sizi kirdiysam hakkiniza girdiysem ozur dilerim artik kime inanicaz bilemiyor insan ama sizin adinizada uzuldum o kadr para verip tam anlamiyla memnun kalmamisiniz demekki gorundugu gibi usta degilmis o kadr para veriyorsa hakkini vericek gerekirse kusursuz yapicak aldigi para hakedecek

Bana gayet samimi geldi paylaşımınız açıkçası, o nedenle yorum yazıyorum, reklam olduğunu hissettiğim paylaşımlara yorum yapmadan ayrılıyorum zaten, benim de cebimi zorlasa da içime en sinen doktor kendisi olduğu için bütçemi zorlayarak kendisini tercih ettim. Yapılabilecek en iyisini o yapar diye düşünüyorum, herhangi bir teknik sorunda da mutlaka yardımcı olacaktır. Bendeki izlenimi çok olumlu. Umarım pişman olmam. Ben de %100 memnuniyet bekliyorum:) anatomimizi bizden iyi biliyor çünkü.

Sorun değil bu platformda reklam yapmak için yazanlara inananlar oluyo öyle olmasından iyidir gerçek yazana inanmamak.

Bende kendisine gönül rahatlığıyla emanet ettim kendimi hiçte pişman değilim şu gün ameliyat olacak olsam yine para biriktirip kendisine olurdum. Şimdiden geçmiş olsun size de Allah yardımcınız olsun.

Bende kendisine gönül rahatlığıyla emanet ettim kendimi hiçte pişman değilim şu gün ameliyat olacak olsam yine para biriktirip kendisine olurdum. Şimdiden geçmiş olsun size de Allah yardımcınız olsun.
Bunu duymak güzel. Amin, Allah razı olsun .

Bende reklam olduğunu düşündüm açıkçası , çünkü burada yüzlerce reklam başlıkları var ve uzun uzun yazıyorlar. Bu doktoru ben araştırmadım ama fiyat gerçekten çok yüksek. Ben de Silivri’de Dr. Eser Ağar beye yaptırdım 16 bin TL’ye labiyoplasti, Vacinoplasti, perineplasti ve klitoris üstü fazlalığı aldı. 22 gün önce oldum ameliyatları. Bu işlemler için 47 bin TL vermişlerdi İstanbul’da. İstanbul’a maalesef bazı doktorlar müşteri memnuniyeti değil para için daha çok yapıyorlar bu işi. Her bölge için ayrı işlem olduğu ve ayrı fiyat olduğunu söylüyorlar. Eser beyle görüştüğümde iç dudaklardan ve doğum sonrası genişlemeden rahatsız olduğumu söyledim. Muayene sonrası bu işlemleri yapacağını söyledi ve hiç fiyat değiştirmedi. İlgisi alakası da çok güzeldi. Bu bir reklam değil sadece bu işlemi yaptırmak isteyen arkadaşlar dünyalar parası vermelerine gerek yok.

Yorum yapmicam bu sefer isteyen inansın isteyen inanmasın ben çok faydalandim bu siteden kendi sürecimi de paylaştım üstüme düşeni yaptım. Bilgi almak isteyen arkadaş olursa cevaplarım seve seve ama kimseyi de inandırmaya calisamicam.

Kusura bakmayın, ben eksik yazdım, uzun uzun yazılınca reklam olduğunu sandım ben de ama isminizi okuyunca hatırladım, siz kadın doktorlardan bahsetmiştiniz, araştırıyor olduğunuzu. Yukarıdaki yorumumda yaptırdığımız fiyat çok yüksek olduğu için yaptım.

Evet ankarada üç kadın doktoru da araştırmistim uzun uzun. Fiyat konusunda artık herkesin ortak düşüncesi gerçekten de fiyatı çok yüksek.

Merhaba eser bey yaptigi islemden memnun kaldiniz mi acaba doktor arastirirken onunlada gorusmustum o yuzden merak ettim acikcasi sonucu goruntu az cok oturmustur birde uc islem birlikte gercekten iyi fiyat suan icin birde katiliyorum size her islem icin ayri ucret alinmasi cok sacma cunku mecbur klitoris mudahale edilmesi gerek sekli duzeltmesi gerek benim oldugum doktorda fazlalik aldi ek ucret istemedi ama dogum izini silecegini soylemisti silmemis ona uzuldum siz memnun kalirsaniz perinoplasti icin gorusrm belki eser beyle

Merhabalar, şu am için çok memnunum. Ağrılarım geçti ama dikişler daha düşmedi. Şekil oturdu sayılır, dikişler düşünce yine iyileşecek gibi. Eser beye bu konuda gerçekten çok minnettarım, tüm işlemleri ben söylemeden kendisi yaptı.

Merhaba, siz dikişleri kendiniz nasıl aldınız acaba benimde altta 2 tane var ama korkuyorum alamıyorum acıyor.

Merhaba, siz dikişleri kendiniz nasıl aldınız acaba benimde altta 2 tane var ama korkuyorum alamıyorum acıyor.
Korkmayın ya tutup hafif çekin zaten çok bol bi dikiş ince makasla bi tarafını kesip yavaşça çekin acımıyor merak etmeyin yanliz aynı disikten bahsediyoruz demi sabitlama dikisi

Ben de revizyon için Özgür Kartal ile görüşmüştüm.Harika bilgi veriyor,çiziyor,fotoğraflar gösteriyor.Kübra Zengin Altıntaş beni mahvetti bunların hiçbirini bile yapmadan ameliyata aldı ve suan berbat görüntüm var.Revizyon için para biriktiriyorum.Lütfen birden fazla doktora gidin acele etmeyin hiçbir kadın yaşadığımı yaşamasını istemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…