Yıllardır olmak istediğim bir operasyondu, bir çok doktor araştırdım ve her operasyonu o alanda uzman olan doktora ameliyat etmesi gerektiğini iletebilirim. İki doktor araştırdım. Görsel olarak hep bir algı var arkadaşlar tek çizgi olsun küçücük yanak olsun vesaire yani ben de Özgür Bey’e gitmeden önce bunu planlıyordum ama Özgür Bey’e gidip görüşmesine girdikten sonra gerçekten her insanın genital yapısının farklı olduğunu ve bunu kişiye özel bir işlem olduğunu öyle bir anlıyorsunuz ki ders gibi sizi anlatıyor ben gerçekten hiç böyle bir şey beklemiyordum. Tamamen bu ameliyata karşı olan bakışaçımı değiştirdi. Görüşmeye gittiğinizde yaklaşık 1, 2 saat sizinle görüşüyor aklınızdaki tüm sorulara yanıt veriyor gerçekten imkanı olan arkadaşların bu operasyonu olmak isteyen kişilerin Özgür beye ne yapıp ne edil farklı şehirde olsanız bile gitmenizi öneriyorum:) ameliyat sonrası acaba ben ameliyat olmadım mı diyecek kadar ne bir ağrı duyuyorsunuz ne bir sızı duyuyorsunuz ben gerçekten zaman zaman ameliyat olduğumu bile unutuyorum:) soru sormak isteyen vs olursa yardımcı olmak isterim çünkü ben bu dönemde çok araştırdım. Bu ameliyat olup çok fazla ağrı duyma ya da bu ameliyat olup Özgür Bey’le görüşüp memnun olmama ihtimalinin olacağını düşünmüyorum asla . İnanın ben operasyondan sonra eczaneme gittim ilaçlarımı aldım yürüdüm oturdum kalktım inanamazsınız yani gerçekten bu işin ehli kendisi dönem dönem gelişmeleri size aktaracagim:)
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Özgür Kartala vajinoplasty labioplasty hudoplasty ameliyatı oldum gelin kızlar
- Konu Sahibi snbhrguz
- Başlangıç Tarihi