Merhabalar Özgür Kartal’a labioplasti ameliyatı oldum.Doktor seçiminde bu siteden faydalandım ameliyat olanların yorumları gerçekten çok değerliydi benim için özelden de mesajlaştım bir çok kişiyle.Çok doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum.Bu yazıyı yazmaktaki amacım da benim gibi doktor seçmekte güçlük yaşayanlar için yol gösterici olması.Öncelikle ben istanbulda yaşamadığım için Özgür bey en başta daha geri plandaydı fakat doktorundan memnun kalmayıp revizyon yaptıran bir çok hasta olduğunu fark edince şehir değil doktor seçmenin daha önemli olduğuna karar verdim.Kesinlikle Özgür bey çok anlayışlı işinde çok deneyimli bir doktor bunu hastalarıyla ve kendisiyle konuşarak anlayabiliyorsunuz keza revizyon ameliyatı için de bir çok kişi Özgür beyi tercih ediyor.Sorularınız olursa cevaplamaya çalışırım.Ben çok memnunum ağrı acı herhangi bir şikayetim olmadı ağrı kesici ve antibiyotiği doktorumun dediği şekilde kullandım.Ciddi ağrı şikayeti olan bir hastası olmuş Özgür beyin o da bu sitede yazmış zaten şimdi görünümünden çok memnun o kişiyle de özelden konuştum.Sadece biraz kaşıntım var o da zamanla geçicek biliyorum.Gerçekten böyle bir sorununuz varsa benim gibi ertelemeyin bir an önce uygun zamanı oluşturup ameliyatı olun derim.Ben çok memnunum