• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özgür kartal Labioplasti

shinesun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2015
2
0
86
34
Kızlar herkese merhaba yıllar önce göğüs büyütme ameliyatı için burdan yardım almıştım, şimdide labioplasti için yardımınıza ihtiyacım var. 13 aralık pazartesi günü özgür beyle ameliyatım var şehir dışındab gidiceğim için açıkçası çok gerginim kimisi sezeryanda bile bu kadar ağrı çekmedim diyo kimisi hiç ağrım olmadı diyo. Özgür hocanın hastaları sonuçtan memnun mu lütfen yazın

Kızlar herkese merhaba yıllar önce göğüs büyütme ameliyatı için burdan yardım almıştım, şimdide labioplasti için yardımınıza ihtiyacım var. 13 aralık pazartesi günü özgür beyle ameliyatım var şehir dışındab gidiceğim için açıkçası çok gerginim kimisi sezeryanda bile bu kadar ağrı çekmedim diyo kimisi hiç ağrım olmadı diyo. Özgür hocanın hastaları sonuçtan memnun mu lütfen yazın
Merhaba oldunuz mu ameliyatı nasıl geçti ücret ne kadar ödediniz

Valla tüm başlıklara yazmak için özellikle copy-paste edeceğim. Yok reklammış falan filan diyen olursa da hiç umrumda değil.
Arkadaşlar ÖZGÜR KARTAL 1 numara, 1 numara.
Bu adam ciddi bu işe takık ve kusursuza yakın milimetrik çalışıyor. Zaten başak burcu:) Diğer doktorlar 40,45 dk lokalle düz kesip yorgan diker gibi dikerken, ÖZGÜR hoca tam 3:30 saat harcıyor tüm operasyonlarına. Milim milim tek tek dikiş atıyor. Ameliyat sonrası ödemini bile nasıl aynı oranda denk getirirsin be adam.
7. günde dikişimi aldı. Bu arada dikiş ipliği de diğer cerrahlardan farklı çok ince bir iplik. Dikiş alındıktan sonra. Böyle bir şey olamaz, abartısız hiç ameliyat olmamış gibi oldum. Ben bu kadarını asla beklemiyordum asla.
Burada okuyorum dikiş düşmesini, erimesini bekliyor insanlar. Dikiş 1 ay falan öldürür ya, eziyet yani.
Arkadaş bu adamın her yere adı kocaman yazılmalı.
Sakın sakın başka birini tercih etmeyin. Ben gerçekten bir alanda işini bu kadar önemseyen ve kusursuz olmak için her şeyi yapan birini çok nadir gördüm.
Reklam meklam falan yazan da yani, ne reklamı be kardeşim. 10 sene sonra adam bu alanda dünyada tanınır görürsünüz.
ÖZGÜR KARTAL arkadaşlar. Başka hiç kimseyi düşünmeyin bile.

Back