Kesinlikle ücreti hakediyor özgür doktorun ismini heryerde görüyorum memnuniyet sayısı gayet tatmin edici fiyat konusunda yardımcı olma ihtimali varmı peki sizce yoksa fiyatları standart mi , ameliyat i çok istiyorum fakat ücret şuan fazla geliyor çok kararsızım bir şey kaybetmem diyerek konuşmak da istiyorum ama bilemiyorumÇok teşekkür ederim. Gerçekten işinde çok iyi bi doktor muayeneye gittiğiniz zaman sizinle 1 saat e yakın genital anatomiden tutun yaptıgı ameliyatların öncesi sonrası fotoğraflarına varana kadar anlatıyor. Ben ilk başta çok çekinmiştim nasıl göstereceğim muayene olacağkm diye öncesinde sizi o kadar rahatlatıyo ki ondan bile çekinmiyorsunuz. Gelelim ameliyat a ben kan aldırırken bile kötü olan biri olaraktan bu süreçten çok korkuyordum fakat doktorumada çok güveniyordum hiç bir sıkıntı yaşamadım . Ameliyat olduğumda yaşadığım en büyük acı damar yolu açılmasıydı inanın ondan başka hiç bir ağrı sızı hissetmedim ameliyata 14:30 da girdim 17:40 ta çıktım. Doktorum çok ilgiliydi hastanede kalmak istemedim evime gitmek istiyordum bi an önce. Serumlarım bitince hemsire beni yürütmek için kaldırdı otururken sadece hafiften dikiş batmam oldu ayağa kalktığımda hiçbir sorun yaşamadım çok rahat yürüdüm hiç canım acımadı eve gitmek istediğini doktorumu arayip ilettilwr oda beni arayip iyi misin kendini nasıl hissediyorsun çıkmak istiyormuşsun dedi bende iyiyim bir sorun yok dedim ve 22-30 gibi hastaneden çıktım eve otobusle döndüm oturabiliyodum gayet normal yürüyebiliyordum sanki ameliyat olmamış gibiydim. 1 hafta oldu ameliyat olalı hiç bi ağrı kesici kullanmadım hatta hastaneden çıkarken ağrı kesici iğneniz var yapalım mı dediklerinde hayır gerek yok hiç ağrım yok diyip ayrılmıştım:) süreç beklediğimden çok çok kolay geçti merhemimi ilaçlarımı düzenli kullandım. Ameliyatımın ertesi günğ erkek arkadaşımla gezmeye bile çıktım o derece iyiydimGörüntüden şişliklerim olmasına rağmen bile aşırııı memnunum normalde ayakta durduğumda iç dudaklarım belli oluyordu şimdi tek çizgi halinde iyi ki özgür hocayı bulmuşum Ve ameliyatımı yaptırmışım çok pahalı fakat sonuna kadar hakediyor.. ben 25.000 ₺ ödedim
Bana 8 bin deyip ameliyt olmaya karar verdigimde 28 bin cikan doktor hakeder yada haketmez bilemem ama bu isi hasta psikolojisini dusunerek degilde daha cok ticaret icin yapan doktor gibi geliyor bana herseye zam geldikce onada geliyor suan 50 binden asagi degildir birde hastane masraflari fiyatina dahil degilmis birsuru test yapiliyor gidip gorus ne demek istedigimi anlarsinKesinlikle ücreti hakediyor özgür doktorun ismini heryerde görüyorum memnuniyet sayısı gayet tatmin edici fiyat konusunda yardımcı olma ihtimali varmı peki sizce yoksa fiyatları standart mi , ameliyat i çok istiyorum fakat ücret şuan fazla geliyor çok kararsızım bir şey kaybetmem diyerek konuşmak da istiyorum ama bilemiyorum
Ameliyata 25.000 tl verip akşam 22.30 eve otobüsle dönmekÇok teşekkür ederim. Gerçekten işinde çok iyi bi doktor muayeneye gittiğiniz zaman sizinle 1 saat e yakın genital anatomiden tutun yaptıgı ameliyatların öncesi sonrası fotoğraflarına varana kadar anlatıyor. Ben ilk başta çok çekinmiştim nasıl göstereceğim muayene olacağkm diye öncesinde sizi o kadar rahatlatıyo ki ondan bile çekinmiyorsunuz. Gelelim ameliyat a ben kan aldırırken bile kötü olan biri olaraktan bu süreçten çok korkuyordum fakat doktorumada çok güveniyordum hiç bir sıkıntı yaşamadım . Ameliyat olduğumda yaşadığım en büyük acı damar yolu açılmasıydı inanın ondan başka hiç bir ağrı sızı hissetmedim ameliyata 14:30 da girdim 17:40 ta çıktım. Doktorum çok ilgiliydi hastanede kalmak istemedim evime gitmek istiyordum bi an önce. Serumlarım bitince hemsire beni yürütmek için kaldırdı otururken sadece hafiften dikiş batmam oldu ayağa kalktığımda hiçbir sorun yaşamadım çok rahat yürüdüm hiç canım acımadı eve gitmek istediğini doktorumu arayip ilettilwr oda beni arayip iyi misin kendini nasıl hissediyorsun çıkmak istiyormuşsun dedi bende iyiyim bir sorun yok dedim ve 22-30 gibi hastaneden çıktım eve otobusle döndüm oturabiliyodum gayet normal yürüyebiliyordum sanki ameliyat olmamış gibiydim. 1 hafta oldu ameliyat olalı hiç bi ağrı kesici kullanmadım hatta hastaneden çıkarken ağrı kesici iğneniz var yapalım mı dediklerinde hayır gerek yok hiç ağrım yok diyip ayrılmıştım:) süreç beklediğimden çok çok kolay geçti merhemimi ilaçlarımı düzenli kullandım. Ameliyatımın ertesi günğ erkek arkadaşımla gezmeye bile çıktım o derece iyiydimGörüntüden şişliklerim olmasına rağmen bile aşırııı memnunum normalde ayakta durduğumda iç dudaklarım belli oluyordu şimdi tek çizgi halinde iyi ki özgür hocayı bulmuşum Ve ameliyatımı yaptırmışım çok pahalı fakat sonuna kadar hakediyor.. ben 25.000 ₺ ödedim
Hasta psikolojisini keşke göz önünde bulundurarak hareket etse doktorlarBana 8 bin deyip ameliyt olmaya karar verdigimde 28 bin cikan doktor hakeder yada haketmez bilemem ama bu isi hasta psikolojisini dusunerek degilde daha cok ticaret icin yapan doktor gibi geliyor bana herseye zam geldikce onada geliyor suan 50 binden asagi degildir birde hastane masraflari fiyatina dahil degilmis birsuru test yapiliyor gidip gorus ne demek istedigimi anlarsin
Ameliyata 25.000 tl verip akşam 22.30 eve otobüsle dönmekbu bölüm pek olmadı
Gerçekten herşeyin özeti bu cümleAmeliyata 25.000 tl verip akşam 22.30 eve otobüsle dönmekbu bölüm pek olmadı
Kesinlikle ücreti hakediyor özgür doktorun ismini heryerde görüyorum memnuniyet sayısı gayet tatmin edici fiyat konusunda yardımcı olma ihtimali varmı peki sizce yoksa fiyatları standart mi , ameliyat i çok istiyorum fakat ücret şuan fazla geliyor çok
Gerçekten herşeyin
Size göre olmamış olabilir fakat bu doktorun kalitesiniAmeliyata 25.000 tl verip akşam 22.30 eve otobüsle dönmekbu bölüm pek olmadı
Ayy canım öyle istedi belki ? kendimi çok iyi hissettim ve otobuse bınmeyı tercıh ettım. toplu taşımayı zenginler kullanmıyor mu ?Ameliyata 25.000 tl verip akşam 22.30 eve otobüsle dönmekbu bölüm pek olmadı
He canım heeAyy canım öyle istedi belki ? kendimi çok iyi hissettim ve otobuse bınmeyı tercıh ettım. toplu taşımayı zenginler kullanmıyor mu ?
Keske dusunse konusmamizdan 2 hafta gecmemisti oysaki parayi hazirlamistim ama 28 bin cikinca birde hastane masraflari ayri olunca baska doktor oldum 2 ay bitti sukur sorun yasamadim aksine cokta memnun kaldim doktor gercekten cok onemli bu isi para icin degilde hasta memnuniyeti ve psikolojisini dusunerek yapmali cogu bayan bu durumdan rahatsiz olup esine karsi ozguvenini yitirmis durumda bu ameliyt yayginlastikca fiyatlari ucurdular malesefHasta psikolojisini keşke göz önünde bulundurarak hareket etse doktorlar
Kime oldunuz acabaKeske dusunse konusmamizdan 2 hafta gecmemisti oysaki parayi hazirlamistim ama 28 bin cikinca birde hastane masraflari ayri olunca baska doktor oldum 2 ay bitti sukur sorun yasamadim aksine cokta memnun kaldim doktor gercekten cok onemli bu isi para icin degilde hasta memnuniyeti ve psikolojisini dusunerek yapmali cogu bayan bu durumdan rahatsiz olup esine karsi ozguvenini yitirmis durumda bu ameliyt yayginlastikca fiyatlari ucurdular malesef
Eray Balcan kadin dogum doktoruna oldum instgrmda karsima cikti kampanya yaziyordu cok uygun olunca hemen gittim oldumKime oldunuz acaba
Eray Balcan kadin dogum doktoruna oldum instgrmda karsima cikti kampanya yaziyordu cok uygun olunca hemen gittim oldum5 bin nerede 28 bin nerede
Bu bir risk ama biliyorsunuz değil mi burda bir post okumuştum 3kere ameliyat olmak zorunda kalmış revize ameliyatlar daha zor duzeltilme oranı düşüyor iyi cesaret helal olsunEray Balcan kadin dogum doktoruna oldum instgrmda karsima cikti kampanya yaziyordu cok uygun olunca hemen gittim oldum5 bin nerede 28 bin nerede
Biliyorum zaten cok gelgitlerim oldu hatta oncesi sonrasi bi iki ornek gosterdi fazlada gostermedigi halde dedim ya ne kadar kotu olabilirki diyerek gittim oldum cok sukur istedigim gibi sonuc aldim ozgur hocanin nette oncesi sonrasi paylasimlari var bir ornegi aynisi yapti diyebilirim sukur sorun yasamadim insAllah kimsede yasamaz cunku bir ay ancak insan toparlaniyor tam anlamiyla herkesi Rabbim iyilerle vicdan sahibi doktorlarla karsilastirsinBu bir risk ama biliyorsunuz değil mi burda bir post okumuştum 3kere ameliyat olmak zorunda kalmış revize ameliyatlar daha zor duzeltilme oranı düşüyor iyi cesaret helal olsun
Araştırırken sizin yorumunuzu gördüm. Ayni sorunu ben de yaşadım. Sorduğumda 8 10 bin tl arası dediler. Ardindan bisey daha danismak icin sordum bianda 14 20 bin tl arasina çıktı. Ne ara artti bu kadar dedim hastane fiyat artisi yapınca biz de mecbur yansıtıyoruz diye bi cevap aldım. Ayni sorunu kadriye diye bi kadin dogum uzmaninda da yaşadım. 5 bin tl dedi ardindan 10 bin tlye çıktı. Ama 5 bin demistiniz deyince fiyatlarımız ayni siz yanlis anlamissiniz diye cevap verildi. Halbuki üstüne basa basa fiyatla ilgili konuşmuştuk. Elbette para kazanacaklar işleri bu sonucta emeklerinin karşılığını almalari lazım. Fakat bu kadarı cok garip, güven kırıcı.Bana 8 bin deyip ameliyt olmaya karar verdigimde 28 bin cikan doktor hakeder yada haketmez bilemem ama bu isi hasta psikolojisini dusunerek degilde daha cok ticaret icin yapan doktor gibi geliyor bana herseye zam geldikce onada geliyor suan 50 binden asagi degildir birde hastane masraflari fiyatina dahil degilmis birsuru test yapiliyor gidip gorus ne demek istedigimi anlarsin
Simdi 35 45 50 bin arasiymis ozgur bey birde hastane masraflarida biz kendimiz karsiliyormusuz bu kadar para veripte birde onlari karsilamak garip geldi bazilari ticaret icin hasta psikolojisini dusunen yok kendini bulunmaz saniyo sanirim paylasim yaptigi before after sonuclarindan sagolsn gittigim doktor ayni sonuc cikardi hic arastrmadn tanimadan gittim oysaki ama imkanim olsa kendisine hic gitmedim ama paylasimlarindan bile anlasiliyor zahide hanim var ankarada on numara imkanim olsa ona gider gozum kapali ona yaptirirdim kendisini takip ediyorum instdn msjda attim aninda cevp verdi cok guzl yaklasimi var hastalarina karsi keske her doktor oyle olsa benim gittigim doktor mesela ameliyt oncesi yazmistim cevp vermemisti ama bi delilik yaptim uygun diye oldumAraştırırken sizin yorumunuzu gördüm. Ayni sorunu ben de yaşadım. Sorduğumda 8 10 bin tl arası dediler. Ardindan bisey daha danismak icin sordum bianda 14 20 bin tl arasina çıktı. Ne ara artti bu kadar dedim hastane fiyat artisi yapınca biz de mecbur yansıtıyoruz diye bi cevap aldım. Ayni sorunu kadriye diye bi kadin dogum uzmaninda da yaşadım. 5 bin tl dedi ardindan 10 bin tlye çıktı. Ama 5 bin demistiniz deyince fiyatlarımız ayni siz yanlis anlamissiniz diye cevap verildi. Halbuki üstüne basa basa fiyatla ilgili konuşmuştuk. Elbette para kazanacaklar işleri bu sonucta emeklerinin karşılığını almalari lazım. Fakat bu kadarı cok garip, güven kırıcı.