Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kadar fiyat aldınızBen de Özgür beye randevu aldım ama bi yanlış anlaşılma mı var acaba, bana verilen rakama hastane ücreti dahil dendi.
Ben de Özgür beye randevu aldım ama bi yanlış anlaşılma mı var acaba, bana verilen rakama hastane ücreti dahil dendi
Bana asistani kendisi soyledi covid testi bikac test ornekleri ucretleri size ait denildi bende ortalama ne kadar tutar dedigimde bilemem dedi bazilarini devlet yapiyor yaptirip gelebilirsiniz dedi o kadar para verip birde devlete test yaptirmaya gitmekte sacma geldi ozel taninmis en pahali hastanelerde yapiyor cogu ameliyatini 28 ozgur beye hastaneyede uc bes vermektense 5 bine olurum en kotu nasl olabilir dedim gittim bi delilik oldum hatta dogum yapmistim vajinoplastide olsun olmusken dedim 10 bin kapattim ama ozgur bey tek estetik bu para istioBen de Özgür beye randevu aldım ama bi yanlış anlaşılma mı var acaba, bana verilen rakama hastane ücreti dahil dendi.
Bana asistani kendisi soyledi covid testi bikac test ornekleri ucretleri size ait denildi bende ortalama ne kadar tutar dedigimde bilemem dedi bazilarini devlet yapiyor yaptirip gelebilirsiniz dedi o kadar para verip birde devlete test yaptirmaya gitmekte sacma geldi ozel taninmis en pahali hastanelerde yapiyor cogu ameliyatini 28 ozgur beye hastaneyede uc bes vermektense 5 bine olurum en kotu nasl olabilir dedim gittim bi delilik oldum hatta dogum yapmistim vajinoplastide olsun olmusken dedim 10 bin kapattim ama ozgur bey tek estetik bu para istio
28Ne kadar fiyat aldınız
Yalniz bende istanbuldayim belirttimde asistanina ona gore para cekecegimi soyledim tip 3 mu ne uygulayip 28 mi ne fiyat verdi tabi bu sadece estetik ben vajinoplastide istiyordum hadi estetik ciksin aradan yine zorlayacaktim ama ustune basa basa sordum hersey dahil dimi deyince hastane yapilan testler size ait denilince vazgectim valla acikcasi bircok doktor var ama bu kadar reklam vs.yapmiyor burada cok gordum surekli ayni isimlerle konu acip hocayi öve öve bitirememis insanlar benim gittigim doktor heleki hic adini dahi duymadim ama sonuc mukemmel bana sacma geliyor 45 50 bin fiyatlar resmen ticaret icin yapiliyormus gibi biraz daha makul fiyatlar konulsa herkes ona gidebilir ama bu fiyatlarla daha cok hasta kaybeder verdigi fiyatlarla burun gogus estetigi rahat olunur emin olun neyse umarim istediginz gibi olur sizin memnun kalirsiniz ne zamn ameliytinizEvet istanbuldaysanız hastane ücretine dahil o testler, ama bnm gibi il dışında olanlar kendimiz yaptırıp gitmeliymişiz, devlette ücretsiz yapılıyor, özelde de cüzi rakama yapılıyor. Sorun etmedim yani ben. Bunun dışında bana söylenen rakamın içine hastane ücreti 5000 ₺ dahilmiş. Tabi ben 3 ay önceden randevu aldığım için bu rakamlar şu an ne durumda bilemiyorum. Fiyat/mesafe/performans/doktor konusunda ben de çok gitgeller yaşadım ama araştırmalarıma göre labioplastinin mercedes’i olmuş doktor bey :) risk almak istemedim, bütçemi zorladım. Cebim rahat değil açıkçası ama kafam çok rahat şu an. Umarım güzel geçer her şey.
Siz 5bine mi oldunuz? çok iyi fiyatEray Balcan kadin dogum doktoruna oldum instgrmda karsima cikti kampanya yaziyordu cok uygun olunca hemen gittim oldum5 bin nerede 28 bin nerede
Evet ben 5 bin estetikti kampanya vardi bende bicak altina yatiyorsam vajinoplastide olsun o zamn dedim dogum yapmistim cunku oda 5 bindi o ayri bir islem oldugu icin ikisi birlikte 10 bin olmustum suan ne kadar bilemiyorum ben 3 ay oldu olali ama o zamn kampanya sadece estetik 5 bindi cok uygundu bende cok uygun diye iki islem birlikte olsun istedim 28 bin verip sadece estetik olmaktansa 10 bin verip hem labioplasti hem vajinoplasti olurum daha iyi diyerek gozumu karartip oldum cok korkark gitmistim pisman olurum diye ucuz diye ama sukur tam istedigim gibi oldu tek sorun dogum izinide silerim demisti muayenede ama ameliyt sirasinda silmemisSiz 5bine mi oldunuz? çok iyi fiyat
Hastane ücreti dahil diyat ceritor zatenBen de Özgür beye randevu aldım ama bi yanlış anlaşılma mı var acaba, bana verilen rakama hastane ücreti dahil dendi.
Anlamadım?Hastane ücreti dahil diyat ceritor zaten
Katılıyorum, hak da veriyorum size. Teşekkür ederim.Yalniz bende istanbuldayim belirttimde asistanina ona gore para cekecegimi soyledim tip 3 mu ne uygulayip 28 mi ne fiyat verdi tabi bu sadece estetik ben vajinoplastide istiyordum hadi estetik ciksin aradan yine zorlayacaktim ama ustune basa basa sordum hersey dahil dimi deyince hastane yapilan testler size ait denilince vazgectim valla acikcasi bircok doktor var ama bu kadar reklam vs.yapmiyor burada cok gordum surekli ayni isimlerle konu acip hocayi öve öve bitirememis insanlar benim gittigim doktor heleki hic adini dahi duymadim ama sonuc mukemmel bana sacma geliyor 45 50 bin fiyatlar resmen ticaret icin yapiliyormus gibi biraz daha makul fiyatlar konulsa herkes ona gidebilir ama bu fiyatlarla daha cok hasta kaybeder verdigi fiyatlarla burun gogus estetigi rahat olunur emin olun neyse umarim istediginz gibi olur sizin memnun kalirsiniz ne zamn ameliytiniz